Sommerbetragtninger over blog med mere

Okay så. Så er jeg tilbage igen. Og jeg har tænkt. På bloggen. Og på dens indhold. Jeg tænker på, om den stadig kan bære min kombi af litteratur og hverdagslige betragtninger. Om det kan blive bedre, eller om jeg skal finde en anden form.

Mens jeg tænker over det, hvad siger I?, har jeg lavet følgende observationer over sommerferien indtil videre:

 • Guldfisk kan godt overleve en uge uden mad. (Mareridtsagtige forestillinger spildt.)
 • Man kan godt holde stor, våd fest i sommerhus uden strøm og lys. Og kun fire mennesker.
 • Man kan godt holde festen igen.
 • Gin giver ikke tømmermænd.
 • Man kan godt synes, at ens tøsebørn er nuttede mange dage i træk.
 • Man kan også godt se, at de måske ikke er perfekte. (“Lad nu være med at slikke på den bil, Anine!”)
 • Man kan godt overleve, at manden ikke holder sin ferie alligevel!!!!! Men i stedet indlægger feriedage hist og pist.
 • Man kan ikke ryge en uskyldig feriecigaret efter otte års pause uden straks at ville det igen.

Og så kan jeg altså heller ikke få læst alle de bøger, jeg går og bilder mig ind! Har indtil videre nået halvanden ud af en stabel på 10 (who am I kidding?!). Gode, men anderledes er både Du forsvinder af Jungersen og Søsteren af Poppy Adams. Uddybende betragtninger over disse følger. Men er lige nu så forpustet over igen at blogge, at jeg må holde pause. (Damn smøger!!)

Reklamer

6 thoughts on “Sommerbetragtninger over blog med mere”

 1. Dejligt at du er tilbage, Amrit – jeg var jo begyndt at bekymres lidt over dine våde fester 🙂 Jeg synes jo, at din blog har en god form, og din blog er den eneste, jeg følger kontinuerligt… Kunne man dog måske forestille sig, at den kunne udbygges med anmeldelser af artikler, kronikker, andre blogs og lignende over relevante/aktuelle emner? Nogle gange kunne jeg måske også godt savne, at der dykkes dybere ned i et tema i en bog, som måske kunne belyses fra flere vinkler over flere blogindlæg? Nå, men bare lige tanker fra mig i sommervarmen 🙂 Knus til dig og stop så med de smøger igen…

 2. Velkommen tilbage. Jeg er glad for din nuværende form, og da du indtil flere gange har ramt noget jeg gider læse (fx. Poppy), så vil jeg helst undvære andres anmeldelser, kronikker und so weiter – dem kan jeg jo finde andensteds. Du er blevet min foretrukne bogpusher aka, jeg tjekker hvad du anbefaler og vælger herfra og bestiller på bib – hele 3 ting på én gang = I’m happy!

 3. Dejligt at du er tilbage! Jeg er meget tilfreds med bloggens form, og jeg nyder at få anbefalet bøger, jeg ikke af mig selv havde fået på bibliotekslisten. Det var også en god idé, da dine læsere anbefalede gode bøger.

 4. Du har været savnet!! I lige præcis den form, du har. Jeg elsker jo kombien af litteratur og dit liv. Ville ikke være lige så vild med siden, hvis den var mere objektiv litteraturorienteret. Jeg elsker at det bliver personligt men stadig med boganbefalinger 🙂 but that’s just me

 5. Jeg er glad for at du er tilbage – og kombi af hverdagsbetragtninger og litteratur er bare labert lux! Bliv ved!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s