Chef-Uffe er lækker! Jeg er dobbeltmoralsk

Jeg var med Uffe på arbejde i går. Havde stadig ondt i halsen, men kunne ikke holde til at ligge mere på taber-måden. Så jeg tog med Uffe. Om ikke andet så fordi kantinen er god. Som i rettig god!

En lille indrømmelse mellem os: Uffe er fågging lækker, når han er vigtig chef på arbejde. Hørte ham foreslå løsninger på noget til nogen ansatte, og måtte stå og smuglytte ude på gangen med et saligt smil på læben.

Henne i kantinen til frokost siger han også ting på den coole måde som: “Jeg ved ikke med dig, Amrit, men jeg går altså over og arbejder igen!” Upsalami, hvor er han lækker med den der bossy tone.

Uh, nu kommer han ned ad trappen.. mmmmmhh kan høre lækre, hårde skridt på trappen.

Hvad fanden er det, vi kvinder vil?! Jeg tramper rundt i feminismens navn og knytter næver mod enhver, der fratager mig noget som helst i form af mit køn, alt imens jeg labber Uffesens autoritetsattitude i mig på den kælne måde. Er jeg virkelig så gammeldags? Vil jeg virkelig slås med en kølle oven i knolden og slæbes af sted ved håret? Hvis ja, hvordan i alverden vil jeg så forene det med de knyttede næver?

Fåg!!

Må straks i gang med denne, fordi jeg elsker Bom & Bjerkes feministiske udsendelser på radio 24-7:

Udslag - hverdagsfeminisme i det 21. århundrede af Bom & Bjerke
Udslag – hverdagsfeminisme i det 21. århundrede af Bom & Bjerke

 

Eller skulle jeg, oh ve – oh skæk, kaste mig for løverne og læse Carl-Mars afsløringer omkring kvinden?! Fx at hun ikke siger, hvad hun vil have, som ifølge Carl-Mar er: mere styrke, mere selvstændighed, mere forførende kraft fra manden.

Hvad kvinder ikke ved om mænd af Carl-Mar Møller
Hvad kvinder ikke ved om mænd af Carl-Mar Møller

Er forvirret…!

PS. Det er sidste chance for at være med i denne konkurrence – i morgen trækker jeg lod.

Reklamer

4 thoughts on “Chef-Uffe er lækker! Jeg er dobbeltmoralsk”

 1. Uh jeg vil os med Uffe på arbejde…. Lyder rart. Og hvor hyggeligt et koncept er det lige? Som børn der kommer med på arbejde. I like it. Kan i øvrigt også godt li’ Bom &bjerke og 24syv i det hele taget.

 2. (Jeg går ud fra, at Uffe er din kæreste..?) Sjovt indlæg:-)
  Jeg er nu ikke sikker på, at du tænder på, at han er bossy og autoritær. Jeg tror, du tænder på at se ham lave noget, han er helt vildt god til og med overbevisning og med en rolle, som du normalt ikke ser ham i. At udføre sit arbejde med integritet og med overbevisning, som afføder naturlig respekt fra omgivelserne, er vel ikke det samme som at være autoritær?
  Nå, hele denne smøre, fordi jeg oplever nøjagtigt det samme, når jeg ser min kæreste arbejde. Og han er ikke chef, han er musikproducer og totalt blæret, når han sidder der foran alle knapperne og vejleder musikerne!
  Første gang, jeg oplevede det, blev jeg totalt genforelsket i ham (efter 14 år) og nu jeg anbefaler alle, der er kørt træt i parforholdet, at tage med deres kæreste på arbejde eller se ham udføre ironman, hvis det er det, han er bedst til;-)

 3. Hey – bare fordi Uffe er pivfræk når han chefer, betyder da ikke du er holdt op med at være små-feministisk… det betyder vel egentlig bare, at du stadig er vildt forelsket og synes han er pæn, når han laver noget han er god til…

  (Bom og Bjerke… Yeaaaa!) 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s