Kaffe og strip

Har jeg fået en læseblokering, eller hva?! Og er der overhovedet noget, der hedder det?

Lå og holdt om min ømme hals hele dagen i går, ved siden af mig stod en bunke af lækre bøger, lige til at håndplukke. Gjorde jeg det? Nej.

Jeg så film.

Dog en klassefilm. Goodfellas, mums for en god gangsterfilm. Selvom jeg ikke helt kan forstå, at ham gangsteroverhovedet skulle være frygtindgydende – han ligner mest af alt en vingummibamse af den store slags, som man har lyst til at sidde på skødet af og sige: “Ikke smile! Ikke smile!” til med en drillende stemme. Og så hedder han Paulie, nuttet ikk?

Men så var det, at Liv ovre fra Plads til verden foreslog mig at tage min blues-stemning med over til hende her. Og det gjorde jeg. Og sørme om ikke jeg blev i lidt bedre humør – især da jeg så dette: Årets program for ringriderfesten i Sønderborg:

Og som ejeren af bloggen Karen-Marie Lillelund så rigtig påpegede, så læg mærke til, at man i Sønderborg foretrækker en god kop kaffe til sin strip.

Reklamer

10 thoughts on “Kaffe og strip”

 1. a ska te ringri å se å picheben, a fee lidt ynne æ vest og sitte højt å æ hest…….lalalala. Uha.
  Mine forældre bor lige ved siden af ringriderpladsen.
  Godt man slap væk.

 2. Hahaha… kanon koncept. Og med den geografiske placering kan der vel også ventes en bette kage til eller 2 ;o)
  Godt med en film! Skal jo da ikke overdrive det der læseri, vel?!?
  Fortsat rigtig god bedring.

 3. Åh, hvor kan jeg godt lide dig, Amrit. Du er sgu så dejlig at følge fra sidelinjen.

  Jeg kan også godt lide af læseblokering. Det sker ofte, når jeg også bare føler, at en bog ikke glider for let ned, og så kredser jeg om den alt for længe, inden jeg indser, at vi ikke kommer til at danse en skøn tango, og jeg ligeså godt kan opgive den. Jeg hader bare at opgive bøger. 😦 MEN nuvel, læsning skal jo heller ikke være tvang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s