Amrits blues

Jeg har ondt i halsen, min ældste er på ferie i Sønderjylland, og ringer hjem og græder af hjemve, fordi vi har set hinanden lidt for meget på facetime. Jeg er træt og vil have ferie, men har det først på fredag. Jeg køber billige film i FONA om mødre, der er narkomaner og ikke kan passe deres børn – og en om noget kærlighed i Paris og mødet med gamle forfattere, men den falder jeg i søvn til.

Jeg kan ikke komme i gang med en bog, for jeg kan ikke vælge, hvilken én, og jeg har ikke tålmodighed til at få begyndelsen overstået. Så går jeg på facebook og brækker mig over andre folks feriebilleder, mens jeg bliver ved med at stirre på dem. Jeg vil også ha’ ferie.

Næste år, siger jeg til Uffe, næste år skal vi holde ferie før. Så snart skoleferien starter. Ikk’?!

Og nu kom jeg til at udgive en snert af dette indlæg, før det var færdig – øv. Men her kommer det hele. Med blues und alles.

Imens kredser jeg om denne her – mest fordi den allerede skal afleveres om fjorten dage:

Du forsvinder

Ps. Husk lige konkurrencen. Jeg lover at være mere frisk der.

Reklamer

10 thoughts on “Amrits blues”

 1. Øv, at helbreddet ikke er helt i top. Skal humøret bedres ville jeg vælge en anden bog. Selv om anmeldelserne havde forberedt mig, blev jeg noget skuffet over “Du forsvinder”. Det er som om, historien aldrig helt fænger!
  Knus

 2. Øv med øv på!
  Prøv noget Karen Marie Lillelund – bog eller blog eller hvad du vil. Det får altid mundvigene lidt opad. Du er for lækker Amrit! Lækker, lækker, lækker, lækker…!

 3. Årh, hvor jeg kender den blues. Ikke at situationen er den sammen, men det er blues til gengæld. Så enkelt bygget op og genkendeligt for alle, omend indholdet er forskelligt.
  Jeg har ferie. Eller jeg er jo sygemeldt, så det passer ikke, men jeg er hjemme med ferieramte børn og mand, i noget, der minder om evigheder. Tror jeg ville give begge mine ben for at have lidt arbejde at begrave mig i, i disse regnfulde dage i DK. For det er her i DK jeg skal være med de ferieramte i 4 uger endnu.
  Har mange ting, jeg gerne vil skrive, men mangler for 2 kroners ro.
  Nå, det var så MIN klagesang, sorry. Jeg er åbenbart ikke opmuntrende. Men jeg lover at være let som en popsang og glad som et sommerhit, hvis jeg kommer med dig til event i august 🙂
  Nyd roen, søde Amrit. Ferielandet er sgu lidt trivielt.

 4. Skynd dig at komme igang – den er fantastisk! Slugte den på to dage, måske fordi jeg via arbejde ofte er indirekte i berøring med hjerneskadede

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s