Ppruuoååh!!!

Sidder på en café i indre Købehavn og er egentlig ret godt tilfreds med livets tilstand. Rundt omkring mig sidder en masse af Københavns hipsters; mænd og kvinder skødesløst klædt i det sidste skrig – afdæmpet naturligvis, men ikke desto mindre omhyggeligt udvalgt.

En stille kontrast til det Aabenraa, jeg vendte hjem fra i går. Her var ingen mennesker på gaden, faktisk var vi de eneste til brunch på caféen ved springvandet, men det hindrede dog ikke servitricen i at spørge: “Hvor sidder I?” Øh, der, hvor der sidder mennesker…!

Bagefter kørte vi hjem gennem den menneskeforladte by.

Byrådet har planlagt at investere 2 mio. kr. i at få gjort byen til fremtidens købstad og på den måde genoptage fordum storhedstider. Good luck! Det eneste min far kunne tale om, udover biler, var, at der kun var 41 tilmeldte til årets Ladies Night!!! Den årlige kvindeting i forbindelse med ringriderfesten.

“41!!!!”, sagde han, “ppruuoååh!!!” Hans lyd for det helt vilde. Straks efterfulgt af lyden, der markerer det næst værste, nemlig når han spidser munden og suger luft ind mellem læberne, mens han ser sigende ud og løfter øjenbrynene højt op i panden.

Imens kom jeg til at tænke på alle de Lucky Luke-hæfter, jeg har pløjet mig igennem og huskede pludselig navnlig denne:

Reklamer

10 thoughts on “Ppruuoååh!!!”

 1. Dit indlæg minder mig om engang for mange år siden, da jeg skulle besøge min gode veninde, der lige var flyttet til Åbenrå. Dagen før ringede vi sammen for at aftale, hvornår jeg skulle ankomme osv.
  Mig: Jeg tager toget fra Århus kl 9, henter du mig så i Åbenrå?
  Tina: Nej, jeg henter dig i Rødekro
  Mig: Gud sorry, jeg troede det var Åbenrå, I boede i
  Tina: Det er det også, men jeg henter dig nu alligevel i Rødekro
  Mig: Det forstår jeg ikke?
  Tina: Der går ikke tog til Åbenrå?
  Mig: Hvad er det du siger? Går der ikke tog til Åbenrå?

  Det tog mig flere dage at komme mig over, at man kunne flytte fra dejlige Århus til en by, hvor TOGET IKKE HOLDER???
  Hahahahaha, skørt – men der er nu dejligt i Åbenrå 🙂

 2. Bob Dylan har engang sagt, at det smukkeste syn han har af sin barndomsby, er det han så i bagspejlet, da han forlod den.
  Lucky Luke styrer 🙂 (altså inden han hold op med at ryge)

 3. Et indlæg som jeg synes rammer mange af de danske byer ;). Jeg bor selv i den fjerneste krog af Jylland, hvor busserne ikke kører i weekenderne eller skoleferierne, så her er arrangementerne heller ikke ligefrem overcrowded 😉

   1. Det må du nok sige! Man bliver nemt isoleret herude! Tør slet ikke tænke over hvordan det møde være i skovene i Sverige 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s