God stemning og goodiebag – kom med til blogger-arrangement!

Så er der bud efter os igen! Skønt!

Denne gang er det forlaget Pretty Ink, et forlag i Rosinante og co., der holder en hyggelig, litterær aften den 21. august fra 19-20.30 i forbindelse, at de udgiver denne her: Mindful spisning

Braendgaard_Damborg_Mindful_spisning_forside.jpg

Kuren MOD slankekur! Det vil jeg dælme gerne høre noget om. Og ja, jeg ved, at det her med mindfulness er mere eller mindre overalt for tiden, og at det kan være mere eller mindre poppet, men jeg har endnu ikke set det sammen med spisning, og jeg tror faktisk, der kan være noget om snakken.

Jeg spiser hurtigt! Det gør Uffe også, og når vi så har slugt maden og kigger forvirrede op fra tallerknerne, sidder pigerne som oftest stadig og NYDER deres mad. (Ihvertfald Liv, Anine er tit ved at kvæles i sin, hvis ikke der er Nutella eller ketchup på.) Men jeg kunne faktisk godt tænke mig at lære at nyde maden mere – og i det hele taget spise ordentligt!.

Hvis du også er nysgerrig, så kom med! Jeg må tage to bloglæsere med, og forlaget lover god stemning og goodiebag:

‘Vi lover god stemning, et spændende oplæg, en goodiebag med bogen + en lille overraskelse, snacks og et lille glas.’

What’s not to like?!

Smid dit navn i kommentarfeltet og så trækker jeg lod fredag i næste uge.

Reklamer

26 thoughts on “God stemning og goodiebag – kom med til blogger-arrangement!”

 1. Igen en tirsdag! 😀
  Nuvel, det lyder bestemt interessant, så jeg smider et lod og finder en løsning på transporttiden hvis jeg bliver udtrukket 🙂

 2. Tag mig med, pretty please! Jeg lyn-æder – mens min mand er verdens langsommeste spiser! Man tror jo det er løgn. Han kalder mig et tærskeværk, fordi mad for mig bare er noget, der skal hældes ind. Nu blive jeg helt flov…… Tag mig med, jeg har brug for det!

 3. Det gad jeg godt høre mere om – mindfulness har jeg en smule kendskab til, men hvor ville det være lækkert at lære at nyde og smage min mad.

  Jeg tør nemlig slet ikke gå på finere restauranter, for jeg får jo ikke smagt på lækkerierne – jeg kyler dem bare ned i ædespalten og sluger endda inden jeg rigtig har fået tygget det igennem.

 4. Ta’ mig, ta’ mig, ta’ mig 🙂 Jeg vil elske at komme med. Jeg spiser ALT for hurtigt og har så travlt med at snakke imens, at jeg tit glemmer at smage maden. Årh krydser fingre og tæer og håber på held (hmm det kan måske også være med til at sænke farten, når jeg spiser 😉

 5. Selvom jeg nu var en heldig vinder sidst vil jeg også meget gerne med denne gang :o). Så stik mig et lod! lyder spændende!

 6. Jeg har godt nok allerede en gang været den heldige vinder af en bog på din blog . men det her lyder SÅ interessant at jeg prøver igen. (skriver jeg mens jeg får aftensmaden foran computeren – ku vist godt bruge at lære om mindfulness og spisning :-))

 7. Jeg ville da rigtig gerne vinde, for det lyder godt. Men jeg sidder helt oppe i Grønland og læser med på din blog. Så jeg kan nok ikke nå det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s