Når røven er god…?!

Det kunne jeg da ikke vide!! Jeg var ikke klar over noget, da jeg gik ind på vuggestuens legeplads for at hente Liv. I stedet står jeg frisk fyr-agtig i Chaplin-position med hænderne om rygsækkens stropper og gjalder et spejderfriskt: “HALLØØØJ!” til samtlige voksne og børn.

Liv har selvfølgelig plantet sin bette krop i sandkassen længst væk fra mig, så jeg ser mit snit til at smide en vaks kommentar til alle voksne på min vej over til hende. Og da er det jeg hører det første gang. En hvisken i det fjerne: “Skal den sidde sådan?!?”

Jeg er ikke den paranoide type, så jeg skænker det ikke en tanke, at der kunne være tale om mig, men kanter mig i stedet forbi nogle pædagoger, der sidder på kanten af et eller andet. Med ryggen til dem, naturligvis. Og der hører jeg den samme hvisken, hvorefter en modig sjæl tager over og siger: “Hey, Amrit, du skulle måske lige hive ned bagpå!”

Febrilsk famler jeg rundt efter den kjole, jeg VED, der er der et sted. Finder forbandet kjole langt oppe under rygsæk og har intetanende sluppet sloggi-røv fri på legeplads! I siddende pædagog- og stående børnehøjde. For fanden da! Stor, fed røv kigger frem under rygsæk – tror da pokker, det føltes så frisk (og rart) på cyklen.

Jeg skammer mig, mens jeg griner på ‘ej-hvor-er-det-bare-grineren’ måden for at foregive overskud: “HAHAHAHA!! HVOR ER DET BARE FOR MEGET! HAHAHA!”

Slynger mit bette barn over skulderen til det, der virker som en yderst overdreven latter fra pædagogernes side, synes jeg.

Cykler hurtigt hjem med kjolen langt nede under, hvor den skulle sidde. Vel hjemme marcherer jeg straks ind foran spejlet og indtager diverse positioner for at bedømme, hvordan stor røv har taget sig ud. Alle positioner er skrækindjagende.

Kan kun komme i tanke om én ven i livet, nemlig denne her:

Det VAR kjolen, der fik min røv til at se stor ud! Fordi den manglede.

 

 

PS. Gæsteblogger ovre hos Superheltemor i dag!

Reklamer

10 thoughts on “Når røven er god…?!”

 1. Ej Amrit! tusind tak for morgenens første grin. Grinede ikke AF dig men mere hele scenariet, kender godt selv til for pinlige ting, hvor man eksempelvis falder midt på fortorvet simpelthen fordi mine spasserfødder ikke kan finde ud af at gå i plateau. Hvortil en af eleverne på min skole pænt spørger “kom du noget til?” Selvsamme elev betjente jeg senere på biblioteket samme dag, slet ikke pinligt vel?
  Nå, men er mega overtræt her til morgen. Poden vågnede frisk og overfrejdig klokken 5 og skreg hysterisk på mad, så jeg i eget hysanfald nær havde smidt hende ud i opgangen, den trussel virkede heller ikke!
  Hav en dejig dag og røv!

 2. Fantastisk, Amrit. God røv, skal da ikke holdes tilbage. Og jeg VED, det samme er sket for mig mere end én gang. Hvis det er nogen trøst. Sjovt nok tror vi stadig aldrig, det kan være os, andre peger på, når de hviske-tisker?…. ha ha.

  Fedt nyt design, du har gang i her. Eller er det fordi, jeg for første gang besøger dig via ipad? Det ser PROF ud. Men du er jo også en af de garvede i mit univers, sådan som SHM er i dit 😉

  God sommer. 🙂

 3. Grinede højlydt da jeg læste dit indlæg! Lige sådan en ting der er træls når det sker, men som er en go historie i årene efter. Jeg ved det, for jeg har præsteret at gå tværs over Fælledparken på samme måde indtil venlig dame gjorde mig opmærksom på det. Kjoler og rygsække er ej en go’ kombi…

 4. HAHAHAHAHAHAHAHA…!!!!!!

  (Jeg griner ikke af dig, men MED dig 🙂 Har selv præsteret at gå halvvejs igennem gågaden i Vejle, slentrende stoppe op og kigge på vinduer, med kjole godt nede i strømpebuks, med udsigt til mintgrøn trus’…)

 5. Kæmpe brøle-latter. Åh den er god den røv!
  Hahahaha…. 😉 men endnu bedre: ‘I stedet står jeg frisk fyr-agtig i Chaplin-position med hænderne om rygsækkens stropper og gjalder et spejderfriskt: “HALLØØØJ!” til samtlige voksne og børn.’

  Åh altså Amrit. Du er jo den sjællandskbosatte udgave af mig! Tak for det! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s