Jens Pedersens ko den har horn…

Var syg i går. Deraf det manglende indlæg. Og så også fordi Uffe og jeg havde inviteret en del niecer og en nevø til at sove hos os. Og fordi vi skulle på Zoologisk Museum med svigermekanikken. Så: slyngede en håndfuld af de små hvide indenbords og drog af sted.

Dyr har aldrig været min spidskompetence, fandt jo som tidligere nævnt desværre først ud for ikke så mange år tilbage, at tigeren IKKE er gift med løven. Så jeg sneg mig rundt og læste skilte for at kunne svare mine døtre, niecer og nevøer, når de uskyldrene igen og igen spurgte til hvalrosser (fucking stor krabat!!), krabber og andet godt fra havet.

Så skulle vi have kaffe og kage og fejre et Hansen-medlems fødselsdag, så vi skrålede om kap med lille pigefødselsdag ved bordet ved siden af. Glemte jeg at nævne, at Uffe har syv søskende? Og at halvdelen af dem har børn? Og næsten alle mere end et? Nå, men så kommer det her: VI ER MANGE!

Så da Uffe og jeg havde lagt en tredjedel af dem i seng i går, var vi trætte. Jeg sov på sofaen, fandt Uffe på gulvet et sted.

To bøger, jeg har brug for i dag:

Stress af med meditation

Reklamer

2 thoughts on “Jens Pedersens ko den har horn…”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s