Krøniken om Nete, Hanna, Charlotte og mig

Mødregruppen. Krøniken. Amrit, Hanna, Nete og Charlotte.

Her er vi. I går aftes på Gråbrødre Torv i indre København. Fire kvinder i trediverne. Fire veninder. Fire mødre. Vi har kendt hinanden lige længe, og vi talt med hinanden lige meget. Vi er Anines mødregruppe-mødre. Med lille m. For vi snakker mest om alt muligt andet end børn – og helst om os selv. Om manden, der er der eller ej, om vores svigermødre, om at slappe af, om at give vores unger et naturligt billede af det at være mor, at være en mor, der er lige i nærheden fremfor en, der hele tiden drøner rundt og ordner, og om karriere, kusse og kanel. Vi bager kun fra æsker, og når brødet er frisk, er det fra bageren. En gang om måneden leger ungerne, og vi drikker kaffe. Og spiser nutella-madder. Og jeg ved ikke, om vi nogensinde kan undvære hinanden.

Andre læseværdige krøniker:

Jadekatten af Suzanne Brøgger. Den første bog jeg fik af Uffe. Tror, han havde regnet med, at det var noget med nogen ordentlige jader.

Jadekatten af Suzanne Brøgger
Jadekatten af Suzanne Brøgger

Hundehoved af Morten Ramsland – en af de bedste bøger, jeg har læst. Sådan er det bare.

Hundehoved af Morten Ramsland
Hundehoved af Morten Ramsland

Og en af de aller-aller-aller bedste romaner fra sidste år: Jonathan Franzenz Frihed er must-read med klassikerformat.

Frihed af Jonathan Franzen
Frihed af Jonathan Franzen
Reklamer

12 thoughts on “Krøniken om Nete, Hanna, Charlotte og mig”

  1. Alle med billeder af et dyr på forsiden. Undskyld, jeg er autist, jeg kan ikke lade være med at bemærke den slags (rødmende smiley)

  2. Hurra for mødregrupper! Jeg har stadig kontakt med én fra min første gruppe og vi forstår bare hinanden på en særlig måde.
    Og Linda – jeg læser også med på din blog. Min søn er autist ( og jeg bemærkede også det med forsiderne).
    God weekend fra mig

  3. Vil også helt klart anbefale “Freedom” af Franzen.. Men vælg original udgave hvor Franzen udfolder sig som en MESTER i hverdagstrummerumsforfatteri;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s