‘Doppler’ så morsomt!

Oki doki så! Efter det alvorlige indlæg i går trænger vi vist til noget spas!

“Hep!” “Godt nytår!” “Dadadadadadadadadadadadada….”

Hey, jeg tog engang min cykel med ind i Føtex! Anine var ny og lille, og jeg var TRÆT! Fucking træt! Skulle ha’ et eller andet i Føtex, og det lykkedes mig at komme hen i nærheden af bagerafdelingen, førend en ungersvend fra Teknisk Skole eller noget sagde på monsterirriterende drævende måde: “Man må altså ik’ ta’ sin cykel med ind i Føtex!” Nå! Er du måske ansat eller hvad. Bakkede ud på tabermåden.


Læs Doppler, fordi den er sjov på den helt sjove måde – og dygtig! Og kritisk over for det samfund, vi lever i. Norske Erlend Loes Doppler er blændende!Billede lånt her
Reklamer

14 thoughts on “‘Doppler’ så morsomt!”

 1. Så må jeg jo på bibleren igen. Tror snart jeg bare må linke din blog op til min bibler-konto. Har efterhånden hentet en del af de bøger du har anbefalet. Bla. Betty-bøgerne af Alberte Winding, En kassedames genvordigheder og de der børnebøger med Sniffer, kaninerne og Onde Onkel Snegleæder… Tak for inspiration. Og rigtig god og latterlig torsdag til dig 🙂
  /Liv

  1. Gud ja, det kunne da være en god ide! Altså at være koblet direkte på bib-serveren!
   Tænker faktisk at lave et faneblad her på siden med alle de bøger jeg har anbefalet. Når jeg får tid…

   1. Hahahaha…. når du får tid. Den er god med dig! 🙂
    ps. bibleren har skrevet at de har reserveret Doppler til mig, har bare ikke haft tid til at hente den endnu 😉

 2. Har det på samme måde som Liv. Så mange gode anbefalinger, og så mange bøger at låne. (og så lidt tid til at læse, fordi jeg lige pt falder i søvn, så snart jeg sidder stille)
  Men bliv ved. Jeg kan jo gå tilbage og finde anbefalingerne, når jeg har tid til en ny bog 🙂

 3. Yes! Elsker neutraliseringsprocesjokes efter afgrundsafsøgningbekendelser. Jeg tager den fjollede hat på og skriger af grin! Tak – også i dag.

 4. Jeg anmeldte for nogle uger siden en dramatisering af Doppler, jeg troede at det ville være helt umuligt, men det var egentlig helt okay.

  Da jeg læste den blev jeg flere gange så rasende på ham, at jeg skumlende måtte lægge bogen fra mig at trave frem og tilbage i mit lille kollegieværelse.

 5. Jeg har grinet så højt af Doppler. Dejlig anbefaling. Til gengæld var jeg skuffet over Loes Kvinden flytter ind. Jeg har allerede en stak bøger til sommerferien (og alle uferieagtige dage; hvem forsøger jeg at narre), hvor i hvert fald halvdelen er anbefalinger fra dig, tak ❤

 6. Den er SÅ sjovt! Læste den første gang i en DSB tog, og skraldgrinede så højt, at jeg en gang i mellem følte mig helt pinlig og blev rød i hovedet.

  Samtidigt er jeg så vild med den melakolske stemning, har skriver én ind i. Det er en helt vild blanding af følelser – absolut morskab og norsk melankoli

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s