Af hjertet tak…

… for jeres svar i går. Det er rigtig fedt for mig at høre, hvad I vil have mere af. Og da der heldigvis ikke var nogen af jer, der råbte, at jeg skulle holde min kæft, vil jeg bestræbe mig på at gøre alt for at opfylde jeres ønsker. Se bort fra, at jeg lyder lidt som hoven ønske-fe, for jeg er faktisk ret glad for jeres svar – også selv om nogle af dem kræver en meget personlig forklaring fra mig. Personlig – ikke privat, men alligevel én, der sidder dybt inde. For eksempel, hvorfor jeg er så glad for at læse. Det udspringer nemlig af en flugt fra virkeligheden. Fordi virkeligheden var lige lovlig barsk. Men det vil jeg fortælle mere om i morgen.

Og det bliver en forklaring, der lægger sig på den rigtige side af personlig og privat. Meget inspireret af hende her: Sofia Gravesen deler ærligt sine tanker og erfaringer omkring det at være bonusmor. At blive kærester med en mand, der har et barn i forvejen. Og et på vej! Om omgivelsernes fordomme, om det (svære i) at elske andre børn end sine egne, om eks’en, der altid vil være der. Læs hendes beretning – den er personlig, ærlig, vred, glad, sjov og relevant. Og så er Sofia tilfældigvis et rigtig dejligt menneske, som jeg har lært at kende for nylig. Jeg ved allerede nu, at jeg er glad for at have hende i mit liv.

Hvis du er bonusmor, kan du læse meget mere her.

Reklamer

4 thoughts on “Af hjertet tak…”

 1. Åh, det er en vigtig bog! Godt hun har skrevet den! Nu ved jeg, hvad min veninde skal have af mig…..
  Og jubiiii til det, der kommer. Det der personlige som ikke er for private. 🙂

  1. 😉
   Ja, det er dælme en vigtig bog. En bog, der gør op med en masse tabuer, sætter ord på alt det, en bonusmor kan være flov over at føle. Gi’ den endelig!
   God dag til dig, T!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s