Hvad vil I have (mere af)?

Jeg skriver jo hver dag, og en gang imellem er der bare ikke noget i mit hoved. Jeg har brug for inspiration fra jer til de dage. Med andre ord: hvad kunne I godt tænke jer at læse? Hvad kan I bedst lide, når I klikker forbi mig?

Mens jeg venter i spænding på jeres svar, får I disse linjer fra Sophus Claussen at starte morgenen med på en dag, hvor det efter sigende skal regne helt vildt:

 

Det bliver mørkt, og Regnen

som tusind Kærtegn, vilter, lun,

tæt over Byen og Egnen

drysser sine Draabedun.

Og mer det aftnes, falde

Draaberne tungt i Gadens Vand.

Alle smaa Byer og Gader om Land,

nu regner det over dem alle.

 

(Fra Den unge Pige i Sommerregnen.)

 
Billede herfra.
Reklamer

18 thoughts on “Hvad vil I have (mere af)?”

 1. Jeg er aldrig blevet fanget af at læse digte. Derfor kunne det være lækkert med referencer til nogle “begynderbøger” heri? 🙂

 2. åhhh Amrit – jeg elsker gode gamle (kom først til at skrive gale, det har han måske ikke noget imod) Benny ANdersen – kan vi ikke få nogle digte fra hans samlede digte.
  kh Louise

 3. Hej Amrit

  Jeg ville gerne høre mere om dig og dit forhold til at læse og skrive.
  – Har du altid gjort det?
  – Hvordan var dine læse-skriveoplevelser som barn?
  – Hvilke tanker/forbehold havde du omkring at blive selvstændig?
  – Hvordan holder du selvdisciplinen?
  – Har du en roman i maven?
  – Findes der digte af Amrit, som vi ikke ser?
  – Hvordan fungerer din skriveproces? Er der fx fysiske nogle rammer som helst skal være på plads?
  – Har du nogensinde overvejet Forfatterskolen?
  – Findes der sorte dage, hvor du tror, at du slet ikke kan skrive? Hvad gør du så?

  Kh Sofie

   1. Dejligt at læse. Og tag endelig en lignende spørgerunde en anden gang. Jeg har mange flere fra samme skuffe.
    Jeg sætter stor pris på din blog. Mine morgener kan godt være svære, og jeg har længe bøvlet med at finde ritualer, som kunne gøre min start på dagen nemmere. Det er blevet et godt ritual at ligge i sengen, vågne langsomt og læse din blog. Fordi den er fuld af nærvær og litteratur (det minder mig subtilt om, hvad der er vigtigt for mig.) Og du poster som regel så tidligt, at der er en ny en at vågne til. Tak for det.

 4. Hej du,
  Jeg har seriøst brug for inspiration til hvad jeg skal læse i min sommerferie – vil gerne møde noget nyt, noget gammelt, noget dansk, noget nordisk, noget fra de varme lande? Noget sjovt, noget sørgeligt, noget dejligt….?

 5. Bare for en 5’er blandet, tak!
  – er meget gerne til det varierede med lidt personligt, læseanbefalinger, spørgeleg (fx. til krimier), give aways osv.

  I like it just the way it is! 🙂
  Kh. Liv

 6. Jeg er allermest vild med din evne til at kombinere det personlige med det litterære. En bid af dig og dit liv + en bid af noget litteratur, jeg kan blive inspireret af = virkelig god kombi. Og så er jeg på linje med Sofie FH ; vil gerne vide mere om din vej til at skrive, at leve af at skrive, familie og selvstændig virksomhed under samme tag osv.

  Mest af alt, kan jeg godt li’ at du skriver hver dag. Også når det bare er en lille hilsen. Det er så dejligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s