Mit hjem med bøger

Inspireret af Ronja, der har fotograferet top ti-yndlingsbøger fra sin egen bogreol, famlede jeg straks rundt efter min telefon for at gøre noget lignende. Men jeg kan ikke lave en top ti, fordi jeg hele tiden kommer i tanke om endnu en yndling, der fortjener en plads på listen. Men jeg kan vise dig, hvordan bøgerne indtager mit hjem og langsomt fylder kvadratmeter efter kvadratmeter, indtil de har ædt hele huset.

 

Har prøvet at stoppe dem ind i forskellige reoler:

 

Men som det ses her, bryder de ud og danner egne formationer på toppen:

 

Formationerne breder sig roligt, men støt:

 

Indtil de hænger faretruende nær afgrunden:

Mit råd? Overgiv dig! Jo før jo bedre!

Reklamer

16 thoughts on “Mit hjem med bøger”

 1. Uh hvor jeg kender det… Mine små M2 i kollegielejligheden egner sig ikke til en til en hastigt ekspanderende bogreol, der ikke længere kun fylder en væk, men også toppen af min kommode, og skrivebordet, og en smule af gulvet, og…

  Det er skønt! 🙂

  Bliver helt glad af at se alle dine fine bøger!

 2. Herligt. Sådan har der også set ud hos mig i mange år (endda bøger i klædeskabet!). Men nu hvor manden min har bygge REOLEN er der styr på tropperne – for en tid. Han blev færdig med den i går, og jeg viser stolt frem når jeg har fundet de sidste bøger fra rundt omkring og sat på plads. Jubel! 🙂

 3. Og “støt og roligt”, men man forstår, hvad du mener. Jeg kender i øvrigt godt problemet. Prøver at begrænse mig og låne bøgerne på biblioteket, men bøgerne sniger sig alligevel langsomt ind … Jeg ville godt nok også have svært ved at udvælge ti bøger, men allerede her fra morgenstunden kan jeg nævne to, jeg i hvert fald ville have med. Babettes gæstebud af Blixen og Tone af Brøgger. Begge bøger er fantastiske, synes jeg.

  1. Uuuuuhhh, Babettes gæstebud!!! Også en af mine all time favourites! Har aldrig læst den anden, er lidt lunken på Brøgger. Måske jeg skulle give den en chance alligevel!

  2. Jeg er helt vild med Tone af Brøgger. Købte den ved et tilfælde, da jeg havde navngivet min datter Tone. Og skyndte mig at læse den. Den er skøn!

 4. Åhhh hvor jeg kender det! Reolen på bloggen er kun den lille, og kom kun med, fordi det var et selvbyg.

  Har forsøgt at købe nye reoler til min kæreste, der er forfatter, men intet hjælper, for nye bøger sniger sig lige så stille ind. Damn!

  Og når man endelig rydder op, er der jo ingen der vil have end gamle aflagte bøger.

 5. Det er det sejeste blogindlæg jeg længe har set, jeg ser dog ingen bøger på toilettet, er det ikke nærmest obligatorisk 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s