Psst…!

… vi læser her til morgen.

 

Liv læser med stor fornøjelse Kaj-bøgerne

 

Anine læser ‘lydret dingo’-bøger, bøger til den nystartede læser.

 

Jeg læser svenske Viveca Stens krimier

Reklamer

4 thoughts on “Psst…!”

  1. Hvad synes du om Stille nu? Jeg overvejer om jeg skal købe den med på ferie, eller om jeg bare skal trave igennem mit sædvanlige lager af Svend Åge Madsen

    1. Nu er jeg så langt i den, at jeg med sikkerhed kan sige, hvad jeg mener om den. Og den er altså ikke en specielt god krimi. Jeg er over halvvejs, og plottet er stadig ikke helt på plads. I stedet er fokus på opklareren og hans veninde – og i det hele taget på menneskerelationerne. Ikke så befordrende for en krimis drive, når dette overtager fokus. Kan ikke helt anbefale den, selvom den faktisk er ok skrevet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s