Sol, sol, kom igen!

Franskbrødsmadder med syltetøj, og lysebrune pigearme. Syltetøjet glider ned af barnefingrene, der er grønne af græs og sorte af jord. Tiden går lidt i stå, luften bliver rigtig blå – og lun, og inde i drivhuset truer vinen tomaterne.

Men så så jeg denne her:

Vejret i Storkøbenhavn

 

Jamen, nu havde vi jo lige vænnet os! Jeg trodser vejrudsigten og vælger at forlænge sommeren med en af disse romaner, der foregår i den hedeste sommer:

 

 

Biblioteket skriver:

“Pauline, forfatter, tilbringer en sommer sammen med sin datter og dennes baby. Som vidne til datterens ægteskab genoplever hun sit eget, sin jalousi og følelsen af afstand mellem drømmen om den romantiske kærlighed og virkelighedens verden.”‘

 

 

Biblioteket skriver:

“Prospekt Park West er et af de mest eftertragtede områder i Brooklyn, hvor 4 kvinder i løbet af en lang, varm sommer forsøger at få livet med mand, børn & karrierer til at lykkes.”

 

 

Til ørerne er der denne af forfatteren til Djævlen går i Prada – chick lit, når det er godt!

Biblioteket skriver:

“Tre New York-kvinder omkring de 30, med ondt i kærlighedslivet på hver sin måde, indgår en pagt der på ét år skal ændre deres livssituation radikalt.”

 

Sommer – kom igen!

Reklamer

8 thoughts on “Sol, sol, kom igen!”

  1. Og chick lit er jo så mange ting. Jeg kan fornemme, at du synes, den var langtrukken? Og jeg må sige, at noget chick lit ganske enkelt ikke har fanget pointen; det er ikke skarpt nok, ikke velskrevet nok. Men igen er der også forskel på chick lit; noget er bidende ironisk og andet er mere orienteret omkring emnevalget. Måske som her. En kvindegruppe og deres ‘kvaler’.
   Hm…

   Rigtig god dag til dig og banditterne! 😉

   1. Jeg syntes, Prospect Park West var rigtig god. Kan godt nok ikke helt forklare hvorfor, og det er også længe siden nu – men det var bare en af de fortællinger der blev “hængende”. Selvfølgelig er der noget litteratur der rammer nogle mere end andre, jeg var nok bare heldig, at den passede til mig 🙂

   2. Tror ikke at det var fordi den var langtrukken. Den fangede mig vist bare ikke med de 4 forskellige fortællere ind og ud – måske lidt mere kompliceret end hvad historierne kunne bære?!?

 1. Fornemmer et tema her, som tilfældigvis passer perfekt ned i min livssituation. Er det mig, eller er der noget med kvinder og kriser i 30’erne? Ser og mærker skræmmende mange identitets-, parforholds- og ægteskabskriser for tiden. Undertegnede inklusiv.

  Må finde klog, moden kvinde, der har prøvet det hele og har skuffen fuld af gode tips og overlevelses-strategier. Men indtil det sker, så må jeg da simpelthen læse de her tre. Går straks på bib og bestiller. Tak for tips. Håber I fik flettet fingre i weekenden. Det lød ihvertfald dejligt.

 2. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: Eksamens-karma, du er en ko! Afleverer speciale på fredag…
  Men så er det godt at jeg har ca 100 bøger jeg gerne vil have læst og en masse kaffe der skal drikkes, i læselampens skær! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s