Dummebøder

Åh nej, hader biblioteksbøder!! Dem fra biblo er efter mig, spotter mig, hvor jeg går, sender mig lumske mails og breve og sms’er. Troede jo, at netop det ville hjælpe mig med at huske, men det er slet ikke der, problemet ligger. Jeg får det ikke gjort. Jeg får dem ikke afleveret, efter at sms’en er tikket ind. Synes ikke, jeg kan afse tid til det i min pakkede kalender. Endsige afse tid til overhovedet at lede efter bøgerne.

Nuvel, man skulle tro, jeg havde lært det efter at en af bibliotekets udsendinge engang bankede på vores dør. Det var en mørk aften, og jeg gik i syvende. Han var utrolig flink – nærmest undskyldende Min mor var rigtig sur, og jeg var flov! Mega flov!

Men i dag har jeg lært følgende:

For at (over)leve livet er følgende ting uundgåelige og nødvendige:

  • P-bøder
  • Biblioteksbøder
  • kaffe latte
  • cafebesøg

Sådan er det!

Sværger til dette billede fra fuckyouverymuch – velvære en masse. Mums for et billede!

Man skulle have været italiener!!!

Reklamer

4 thoughts on “Dummebøder”

  1. so true! Alle fire dele noget jeg gør alt for (lige tilpas meget) meget i. Har fundet ud af at p-bøder bare skal betales pronto, så opdager man næsten ikke, de var der. Og så har man jo fortjent en god latte på en café for sin snarrådighed bagefter !

  2. Det kan altså være det er derfor, jeg føler, jeg altid har en bøde hængende over hovedet! Altså fordi jeg trækker at betale dem! Én gang præsterede jeg sågar blot at viske med vinduesviskerne, så bøden fløj, og jeg kunne hygge mig videre 😉

  3. Ha ha, snedigt! Jeg har engang -en stresset dag- siddet og tudet over den latterlige bøde, der fulgte med vinduesviskerne op og ned, mens datteren grinede af fryd på bagsædet, fordi nogen havde lagt en brev til os….. Åh suk.
    Men prøv det næste gang… Direkte på posthuset og pling…. så er den væk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s