Min dagbog

Cinderfuckingrella, hvor gad jeg ikke til syn! Ville gå derfra med meget stærke reprimander. For eksempel om at jeg skal stoppe med at køre København tynd i mega lille playmobil, hvor dør ikke kan åbnes i førersiden. Kravler jo som klodset, ulykkelig sjæl hen over rat og sæder med gearstang og bakspejl faretruende tæt på min popo.

Når jeg så kravler ud af døren og rejser mig op, sidder kjolen oppe om maven og afslører i faretruende stil gearstang i popo. Efter at have nettet mig griber jeg min vigtig-journalist-altid-på-farten-i-verdens-brændpunkter taske og krabber hurtigt af sted til næste møde i for høje sko.

Slynger højlydt en vittighed af sted til pædagoger og forældre, da jeg henter Liv. Den lander perfekt, og jeg nyder triumfen, indtil jeg vender mig om og jokker direkte ned i en gul plasticspand og snubler. Og faktisk var det ikke en vittighed, men en historie fra real life. Om at Liv er ved at smide bleen. Om at vi var ovre i boghandlen. Om at jeg stod med snudeskaftet langt inde i en bog, da jeg hører hende tisse. Meget. Sniger mig to reoler frem og ser hende stå med spredte ben og kigge ned på en stor tissesø. Jeg handler i blinde; flår min cowboyjakke af som en agent på livsreddende mission og begynder med voldsomme bevægelser at tørre tisset op. Går hurtigt med våd datter og våd cowboyjakke ud af boghandlen. Går endnu hurtigere tilbage – og henter Anine, der er dybt begravet i noget med nogen Bagugan’er.

Har akut behov for at synke ind i en enkel historie fra middelalderen, hvor alt fikses med en god bue og pil. Det får jeg i denne mursten af en roman:

Reklamer

14 thoughts on “Min dagbog”

 1. Hahaha…. hvornår bliver din dagbog udgivet som chick-lit?
  Ha’ en rigtig god og fantastisk fredag! Her står den på fri, sol og kærestedag!
  Kh. Liv

 2. hi hi… godt at vide, hvad man stiller op i dén situation. Frygter det tit når jeg tænker på, hvordan vores mindstemand ser en blefri stund som en indbydelse til at skide anywhere. Også i farens hjemmesko….. Vi må huske at holde od helt ude af butikkerne!

 3. skønt – elsker også uendelige verden. Elsker især der hvor jeg læste den. Det var nemlig på det skønneste lille hotel ved poolen, på Goudaloupe i Caribien:-) Vi betaler stadig af på det lån det kostede os at tage derhen, men det var det værd:-). Googler det lige….

  ahhhh

 4. HHAHAHAHAHA! Er helt færdig!
  Har selv stået i lignende situation på bib, hvor mindstemås forsøgte at få min opmærksomhed, men flere gange blev affejet af et “mor kigger lige efter en bog”. Og så kastede hun op TO gange ud over det hele. Var handlingslammet, og lod de stakkels bibliotekarer vaske gulvet, mens jeg vaskede barns mund, tøj og hænder på toilettet (og liiiige lånte bogen på vejen ud of course)
  Men det ER jo også vanskeligt at jonglere med børn, stilletter, tasker og vittigheder på én gang. Og så se så fandens godt ud samtidig ;o) Man må jo prioritere. Eller noget…

 5. Eiiiiv! Håber, det ikke var et gammelt bibliotek med nålefilt på gulvet? Jeg ville være nødt til at skifte bibliotek oven på den historie. Håber, du er sejere?!

 6. Det værste: Imellem bogreoler jkan man jo h¢¢¢¢¢re det plaske…… og hvem plasker når man læser?????? Hvor mange sp¢rgsmålstegn ville der have været i tankeboblerne imellem alle bogreolerne???? Du skulle udgive en tegneserie…. lol!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s