Tadaaaaahh!! :-)

Så er det tid til at annoncere vinderne af give away’en, og jeg gør det på sædvanlig vis ved at konsultere random.org. – den holdningsløse lodtrækker.

Og vinderen af Ida Jessens Da Carl blev rasende, om når storebror griner på sin onde måde, er – tadaaaahhh:

Kaffe og T.

 

Teresa, der står bag bloggen Kaffe og T., nævner børnebogen “Sjælefuglen” – et grønlandsk sagn genfortalt af Johannes Møllehave, som en rigtig fin børnebog. Et smukt og godt redskabet i arbejdet med børn og deres forståelse af sig selv. Iøvrigt er Teresas blog altid et kig værd, og en af de blogge jeg følger.

Vinderen af Christina Hesselholdts nyeste udgivelse, og sidste bind i hendes anmelderroste trilogi om Camilla, Selskabet gør op, er – tadaaaahh:

Fru Chronych

Fru Chronych nævner Hesselholdts trilogi om den forældreløse Marlon – især toeren Det skjulte som bøger, der har gjort et stærkt og vedvarende indtryk på hende.

Tillykke til jer! Jeg sender en mail til jer. Og der er flere give aways på vej til jer alle! Faktisk kommer de i en lind strøm!!
Jeg er meget glad for jeres bud på bøger, der har gjort indtryk på jer, især fordi nogle af dem var nye for mig. Til inspiration for jer andre nævner jeg her bøgerne – nogle er nævnt flere gange:

 • Kalak af Kim Leine
 • Det skjulte af Hesselholdt
 • Karitas – Kaos på lærred af Kristin Marja Baldursdottir
 • Ud at stjæle heste af Per Petterson
 • Sjælefuglen er genfortalt af Johannes Møllehave
 • En mand af Oriana Fallaci
 • Det jeg elskede af Siri Hustvedt
 • Astrid og Veronika af Linda Olsson
 • Drømmefakultetet af Sara Stridberg
 • Oryx & Crake og The year of the flood af Margaret Atwood
 • Stigninger og fald af Josefine Klougart
 • Kvinden der klædte sig nøgen for sin elskede af Jan Wiese

Tak for inspiration og virkelig fede beskrivelser af, hvorfor disse bøger er specielle!!

Reklamer

5 thoughts on “Tadaaaaahh!! :-)”

 1. Ih, jubiii. Jeg siger jo, jeg har god vinder-karma! 🙂 Glæder mig til at læse Carl højt for poderne! Og tusind tak for henvisningen til bloggen!

 2. Tillykke til vinderne 🙂 Jeg vil gerne lige give mit besyv med. Bøger der har så stort indtryk på mig, at scener fra dem gennem årene pludselig popper op igen og igen er fx “Hvad med Kevin”, “Rosens navn”, “Det jeg elskede” og “Undtagelsen”. De bliver ved med at forfølge mig – på den gode måde, og så er det fan’me go’ litteratur!

  1. Hvad med Kevin – er det den der er i biffen lige nu? Ej, Rosens navn har jeg aldrig fået læst, men jeg har den stående som en, jeg SKAL læse! Måske til sommer. De to andre er jeg SÅ enige i!

   1. Ja det er det. Da jeg læste den hed den “Vi er nødt til at snakke om Kevin”, som jeg synes er en bedre titel – det var den der fangede mig, da jeg opdagede den på Politikens kultur-side. Forfatteren er vist nok meget tilfreds med filmatiseringen så det er en jeg har meget lyst til at se.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s