Glædelig morsdag

Så er det mors dag, og hvad enten du fejrer den eller ej, så er der mødre derude i verden, der har brug for en ekstra tanke i dag. Etiopien er et af de lande, hvor mødredødeligheden er højest; kvinder dør under graviditeten og i barselssengen og har ikke megen ret til at bestemme over egen reproduktion.

Organisationen Maternity Worldwide er med til at arbejde for etiopiske kvinders ret til at vælge frit og til at leve OG overleve. Og du kan hjælpe dem ved at købe et Mors Dagskort til en mor i dit liv her.

Om den forunderlige tilværelse som mor:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s