Ti accessories til litteraturfashionistaen

Når du er en litteraturfashionista, er der visse accessories, der er ganske uundværlige! Ja, ganske enkelt must-haves, for nu at blive i retorikken. Enhver boghandler med respekt for sig selv bør have et hjørne i butikken, der byder på alt nødvendigt udstyr til den læsende kvinde! Her kommer de så i tilfældig rækkefølge:

 1. Til dine bøger og andre bogaccessories er en rummelig, lækker taske uundværlig. Taskedesigner Yonne Koné har mange lækre af slagsen, der udmærker sig ved gode stabile hanke og dejligt blødt læder. Fra hendes nyeste kollektion er blandt andet denne taske lige i øjet! Bas Bleu har lavet den fine ‘Pride and Prejudice’ mulepose.Pride and Prejudice Tote
 2. Et par gode solbriller er vigtig tilbehør, når du læser i solen. Sommeren byder på mange indbydende læsestunder i det fri eller på café, og der er det dejligt at hive et par lækre solbriller op af tasken. (Eller ‘shades’ som Nik og Jay siger!). Designer Tom Ford er mester udi lækre solbriller, disse er utrolig fine:
 3. Med i tasken skal naturligvis være en læselampe til sene nattetimer. En god en af slagsen er denne prisvindende boglampe fra TINYKlik på billedet, for at se evt. forstørrelse
 4. Australske The Book Seat er hurtigt blevet et hit herhjemme. Især unge studerende er glade for løsningen. Her får du støtte til din bog, siderne holdes fast, så de ikke flyver, og der er lomme med plads til briller bagpå.footbook
 5. Et bibliotekskort er et must. Løber du tør for læsning, eller, oh skræk, har du glemt din litteratur derhjemme, så er det rart at kunne gå ind på det nærmeste bibliotek og hente ny forsyning
 6. Et bogmærke er et must for en ægte litteraturfashionista; du er på farten, møder en bekendt, og pludselig kan du ikke huske, hvor du er kommet til. Her er et bogmærke en fin ting, og Etsy har nogle rigtig fine: Set of 4 Wicked Witch Bookmarks Inspired by Wicked and Wizard of Oz - Gifts for the Entire Family of Readers
 7. Er du til lydbøger fremfor papir, så er en ipod stadig en rigtig fin ting. Lille, let, diskret – og med plads til alle dine bøger. Måske!
 8. En termokop  med dampende varm kaffe eller din yndlingste er et must for en litteraturfashionista. Du kan have den med på farten, og du kan bruge den hjemme, hvor den holder din kaffe varm, mens du er åndeløst fanget midt i en god passage i bogen. Aladdin aveo termokop. Prisbelønnet termokrus. Blå.
 9. Solcreme til de mange timer i det fri med din bog er nødvendig, når du fordyber dig og glemmer tiden.
 10. Sidst, men ikke mindst er lommetørklæder gode at have i nærheden, når indlevelsen bliver stor
Reklamer

17 thoughts on “Ti accessories til litteraturfashionistaen”

 1. Det er en laber liste, men den mangler helt klart en god ebogslæser som f.eks. En kindle med læderomslag.

 2. Når du alligevel skal smide links, så er du NØDT til at smide et til bogstakken med indbyggede kleenex:-)

 3. Book Seat! Hvorfor har jeg aldrig set den før? Fantastisk opfindelse til dem, der læser overalt, og især til oversætteren der skal have bogen stående ved siden af computeren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s