Give away!!!

Så er der bøger til dig! Forlaget Rosinante er et af de forlag her i det ganske danske land, der er med helt fremme, når det gælder markedsføring. Rosinante sender mig en mail hver måned, hvor jeg kan vælge en voksen- og en børnebog til jer, som I kan vinde. Det er sådan set ikke det, at de sender mailen til mig (men bliv endelig ved med det!!!), det er det, at de anerkender os bloggere som en væsentlig kilde til formidling og dialog. anerkeder at vi når ud til en relativt stor skare. Og at vi gør det på vores egen måde. Ja, kigger vi bare så kort som til Sverige, så er tendensen der, at bloggere er fuldt anderkendte som meningsdannere og vigtige medspillere til de etablerede medier. En af mine venner, der på det tidspunkt var dekoratør for tøjkæden Zara fortalte mig, at de fik besked på at konsultere en vis modebloggers site, inden de lavede et vindue. Modebloggere er meget eksponerede allerede, og en stakkels bogblog kan have trange kår, men det vender lige så stille og roligt for os også! Al magt til bloggerne!!

Tilbage til give away’en: Det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar om, hvilken bog, du gerne vil have og nævne en bog, der har gjort indtryk på dig. Inspiration til mig og alle I læsere.

Bøgerne til jer står i de nærmestes tegn:

Boggaven til de mindste: Ida Jessen og Hanne Bartholin er tilbage med treeren om Carl. Bøgerne er så fine: Søde historier om familie, venner og følelser, som det lille barn kan spejle sig i.

Og til dig selv: Den tredje og sidste roman i Christina Hesselholdts fortællinger om Camilla og hendes familie, venner og bekendte. Denne gang står de alle over for en eller anden slags opbrud eller afsked. Jeg tror, bogen godt kan stå alene. De to første var anmelderdarlings!

Selskabet gør op

 

God dag fra mig!

PS: Jeg trækker lod om en uge.

Reklamer

19 thoughts on “Give away!!!”

 1. Godmorgen. En af de bøger, der har gjort størst indtryk på mig i årenes løb, er Kalak af Kim Leine. Alene sproget er en fornøjelse. Hans sans for sproget er eminent. Det er barsk læsning om druk, misbrug og vold, men (be)skrevet på en usentimental måde, som pudsigt nok netop gør, at det bliver meget rørende. Kan i øvrigt anbefale alle hans bøger. Og skulle jeg være så heldig at vinde en bog, ønsker jeg mig den fine lille børnebog (man er vel børnebibliotekar).

 2. “Det skjulte” af Hesselholdt har gjort et stort og vedvarende indtryk. Jeg lærte først Marlon at kende som danskstuderende, og i næste uge gennemgår jeg (punkt)romanen med mine flittige elever! Det bliver aldeles spændende at høre, hvad eleverne hver i sær har fået ud af “Det skjulte”. For hver læsning opstår der nye tiltange og perspektiver!

 3. Yai, bog give away. Har nu flere gange brugt dine tips, og har senest hentet sorg og camping på biblioteket, som jeg glæder mig til at læse.
  Jeg vil gerne have (hvis jeg vinder) selskabet gør op.
  En af de (mange) bøger der har gjort indtryk for nylig, er “Karitas – Kaos på lærred”, af Kristin Marja Baldursdottir.

 4. Åh jeg vil gerne vinde Hesselholdt, jeg skrev speciale om Hovedstolen og har læst alt for lidt siden. En stor læseoplevelse, der er mange, men den fineste er Ud at stjæle heste af Per Petterson. Sproget er så let og sprødt og handlingen er fon og stille og dramatisk. Hvis man kunne lave en bog om til en lykkehalskæde ville jeg gøre det med den.

 5. Jeg er ret vild med børnelitteratur. Det samme er mine unger. Og Ida jessen og Hanne Bartholin er jo guder i den verden. Jeg må have Carl-bogen!
  En bog, der gjorde indtryk på mig, var én min datter fik i dåbsgave af sin fadder (min veninde). Den omhandler lidt de samme ting, som carl-bogen. Nemlig følelserne. Den hedder “Sjælefuglen” og er genfortalt af Johannes Møllehave. Mener det er et grønlandsk sagn. Meget smukt og et godt redskabet i arbejdet med børn og deres forståelse af sig selv.

 6. Jeg vil gerne vinde Carl-bogen – er på evig jagt efter gode bøger til arvingerne:-) For måske 15 år siden læste jeg ‘En mand’ af Oriana Fallaci, og selvom det er så mange år siden, står den stadig for mig, som en af de bøger, der har gjort størst indtryk.

 7. Jeg elsker “Det jeg elskede” af Siri Hustvedt og tænker snart at genlæse den, men jeg må også sige, at Christian Jungersens “Du forsvinder” har givet stof til eftertanke. Glæder mig i øvrigt over Nannas anbefaling af “Kalak”, da den står i bogreolen – i sin tid købt ved en fejl gennem bogklub. Og jeg tror, jeg må sige, at Christina vinder over Carl for mit vedkommende..;-) Hurra for din blog!

 8. Jeg kan SÅ meget anbefale Linda Olssons – Astrid og Veronika.. En fantastisk bog om venskab, skovjordbær og årstidernes skiften…
  Jeg ville rigtig gerne læse bogen “Selskabet gør op”… Mine børn er for store til Carl 🙂

 9. En af de bøger, der har gjort et stort indtryk på mig, er Sara Stridbergs Drømmefakultetet. Jeg blev hvirvlet ind i bogen og kunne ganske enkelt ikke lægge den fra mig, før den var færdig. Sara Stridsberg er i det hele taget MEGET læseværdig.

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg mig den voksne 🙂

 10. Jeg er meget begejstret for den canadiske forfatterinde Margaret Atwood. Jeg kan anbefale alle hendes bøger men især to der hører sammen men kan læses hver for sig har gjort et særligt indtryk. Den første er Oryx & Crake og den anden “The year of the flood” Jeg ved ikke om den sidstnævnte er oversat til dansk endnu. De er inden for genren Speculative Fiction, altså en slags filosofisk science fiction. Ikke så meget Star Wars, mere Brave New World. De er også dystopiske fremtidsromaner, og det er jeg helt tosset med. Så hvis nogen er glad for den genre og Atwood generelt, vil jeg gerne have anbefalinger.

  Hvis jeg vinder, går jeg efter voksenbogen.

 11. Uhh elsker bog-gaver! Jeg vil rigtig gerne vinde Carl bogen, det er da lige noget der passer herhjemme med to stk vuggestuebørn med masser af temperament.

 12. Jeg kunne godt tænke mig Carl bogen 🙂
  Og vil gerne dele min begejstring over ‘Den Lille Prins’ af Antoine de Saint-Exupéry.
  Den er bare helt fantastisk, alle kan lære noget af den, store som små 🙂

 13. Jeg er i gang med at læse “Øst for Paradis” af John Steinbeck. Det er en lækker gammel antikvarisk udgave, som jeg fik af min mand i julegave. Og den er virkelig god! Der er spændende, gode, onde, stakkels og udspekulerede personer, og deres historier flettes flot sammen. Jeg vil gerne vinde bogen om den søde elefant.

 14. Bliver så glad for hele tre anbefalinger i det ovenstående: Christina Hesselholdt, Siri Hustvedt og Sara Stridsberg! Så jeg føjer min fjerde favorit til: Josefine Klougart, hvis prisvindende ‘Stigninger og Fald’ for mig er det mest poetiske bud på nutidig dansk naturlyrik. Jeg bladrer ind i mig selv og min egen barndom gennem Josefines forunderlige sammenligninger og poetiske sensuelle stilhed. Lån den på biblioteket og lad den være din følgesvend på indadvendte, tænksomme dage.

 15. “Kvinden der klædte sig nøgen for sin elskede” af Jan Wiese er en bog jeg vender tilbage til igen og igen og anbefaler til alle. Selv min mand, der ellers kun er til krimier, blev opslugt af den. Fantastisk bog.
  Ønsker mig Carl til min lille Liva.

 16. Tillykke til vinderne 🙂 Jeg vil gerne lige give mit besyv med. Bøger der har så stort indtryk på mig, at scener fra dem gennem årene pludselig popper op igen og igen er fx “Hvad med Kevin”, “Rosens navn”, “Det jeg elskede” og “Undtagelsen”. De bliver ved med at forfølge mig – på den gode måde, og så er det fan’me go’ litteratur!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s