Blogger med på nyt initiativ for børn og glemmer alt!

I går glemte jeg to ting: Sundhedsplejerskebesøg til Liv, og at en ny blog er gået i luften, som jeg ovenikøbet selv er med i. Mere om det senere.

Nå, men sundhedsplejersken dukkede så op klokken otte, og heldigvis var både jeg og hjem anstændige! Begge dele lignede noget, der godt kunne have med børn at gøre uden nævneværdige risici! Det eneste ‘men’ var sådan set, at barnet var i vuggestue. Det skulle dog ikke ødelægge den gode stemning, så jeg bød på en kop nes og talte om mig selv.

Det næste var så, at den spritnye blog BØRNeBØGER kom fra start.

Jeg blev for nyligt spurgt, om jeg ville blogge med sammen med frem andre, og det sagde jeg ja til – uden på nogen måde at vide nogen verdens ting om digitale børneudgivelser, som er det, bloggen nu engang handler om. Men som jeg også så klogt sagde, så er der vel andre end mig, der ikke kan kende forskel på en app, og som aldrig har downloadet noget nogen steder. Håber jeg. Eller hvad?!

Bloggen skød fra start, uden jeg løftede et øjenbryn, fordi jeg havde glemt det, ligesom jeg glemmer så mange andre vigtige ting og sager.

Men hvis du sidder med et eller andet digitalt til børn, du gerne vil have ud, så kan du sende det til mig, den digitale ekspert. Og husk så lige at lægge en masse kommentarer under mine indlæg derinde, så de synes, jeg er sej! (Nu hvor jeg ikke ved så meget!)

Anyways – du finder bloggen her. Og mit allerførste indlæg her. God fornøjelse!

Reklamer

2 thoughts on “Blogger med på nyt initiativ for børn og glemmer alt!”

  1. Arj Amrit. Ha ha ha, OMG du havde da ikke besøg af sundhedsplejersken mens barnet var i vuggestue *fniz* det er altså for griner!
    Tak for tippet med bloggen – det skal undersøges nærmere! 🙂
    /Liv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s