Litterær mode!

Sidste år i maj lavede jeg dette indlæg, og fordi jeg er ved at varme op til et mere, får du og jeg det lige igen – en lille forsmag på sommerferien.

 

Sommerferien står for døren, og uanset om du skal til vands, lands eller i luften, skal du være klædt godt på med den helt rigtige bog. I dag får du tre bud på gode sommerferiebøger, der er skræddersyet din destination:

Storbyen

En hurtig novelle om storbyen til en hurtig latte i storbyen. København af Katrine Marie Guldager.

Sommerhuset

Brug sommeraftenerne, regnvejrsdagene og roen i sommerhuset på at fordybe dig i Jonathan Franzens menneskelige, kritiske, varme, sjove samfundsportræt af dagens USA: Frihed.

Stranden

På stranden kan du dase og slikke sol med underholdende “Mummy-litteratur”: Romaner  om kvinder, der vil have det hele på én gang: Karriere, mand og børn. F.eks. Kvinde på spring af Allison Pearson: Underholdende, morsom og selvironisk. En lydbog er super på stranden (når bare du kan se ungerne;-))


Reklamer

2 thoughts on “Litterær mode!”

  1. jeg elsker virkelig dig og din blog!!!!! you rock. synes dog det er lidt ærgerligt med disse fashion items; er lidt malplacerede og underminerer bloggens høje kvalitet! x

    1. Tak for dine ord, Mia. Jeg har tænkt meget over dem, og jeg kan godt se, hvad du mener. Men jeg har jo denne her misson om at hive litteraturen ned fra sin pidestal, ned fra sin for nogle tidskrævende plads – og i stedet gøre den til en helt almindelig del af vores hverdag. En del, der taler til vores liv, sætter det i perspektiv. En del, der kan være seriøs, men som også kan være en let og umiddelbar ting.
      Og vise, at litteratur er meget mere end en bog.
      Men jeg er glad for din kommentar, den får mig til at reflektere – tak for den!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s