Når kærligheden gennemsyrer alt!

Nogen gange sker det, at jeg læser noget, en anden har skrevet på sin blog, som er så præcist, så fint, så rigtigt og så ikke-sentimentalt, at det smækker benene væk under mig. Pludseligt og uden varsel ligger jeg fortumlet og ør på gulvet og er kun sikker på én ting, nemlig at det jeg lige har læst er sandt. Sådan et indlæg skrev Kathrine til sin lille dreng August i går. August elsker sin bror Alfred.

Men mor Kathrine får ondt i hjertet, når August får rollen som storebror, selvom han er den yngste. Og når storebror Alfred slår og afviser ham. Og når hun tager for meget hensyn til storebror. For storebror Alfred er autist, og det kræver hensyn. Og en god lillebror!

Jeg synes, du skal give dig selv den unikke oplevelse at læse mor Kathrines kærlighedsbrev til sin lille søn August – det er enestående!!! Du finder det her.

Reklamer

4 thoughts on “Når kærligheden gennemsyrer alt!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s