JEG’ I LIVE!

Nå nå da! Så så man da lige yndlings-Karin og mig til Burhan G koncert! Helt dullet op på firsermåden (kun mig!), neglelak på i bilen på vej derhen (os begge, ja, Karin kørte) og storbællende den første fadøl, vi faldt over. Fin, fin Ankerstjerne-opvarmning, herefter laaaaaaaang pause! Uhm, fordrive pause med meget dejlig gin-tonic. Alle folk er søde, Karin fortæller anekdoter fra et langt liv, og jeg glemmer, at jeg er for lille til at gå til koncert med almindelige mennesker. Har det med at blive sur på alle over 1.63 meter og er nødt til at skule til dem i lang tid. Lige indtil jeg pludselig kan se igen og ser den gode Burhan give den gas med røgmaskine, mange “uuuuååååaaaaåååuuu” og et band med solbriller. Men Vega er et godt spillested, og jeg pakker janteloven væk og lader mig underholde af en stjerne, der giver den danske jantelovsmentalitet fuckfingeren med alt sit lir. Og så blev jeg da lidt følsom og soft, da hele salen råbtesang omkvædet til Jeg’ i live. En kæmpeskare, der skråler tre enkle ord med så meget mening. For fuck, hvor er jeg i live og fuck, hvor skal jeg sove længe i dag!

Hjemme igen – lidt besoffen, glad og træt.

Reklamer

7 thoughts on “JEG’ I LIVE!”

  1. fantastisk! Det er nemlig noget af det koncerter gør ved en. Fanger en i fællesskabet omkring livsvigtige budskaber pakket ind i alle afskygninger, så det næsten er kliché. Men det er fedt! Jeg tager til SPOT-festival i Århus idag. Håber på at gøre dig kunsten efter! Du ser jo helt anstændig ud som besoffen. Det er da et talent!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s