Af hjertet tak! Virkelig!

Ej, altså, alle I søjde! Jeg ved godt, at jeg har gode læsere, det kan jeg se på jeres kommentarer, og det, at I overhovedet kommenterer her (i øvrigt: nu sidder ‘skriv en kommentar-knappen’ øverst i indlægget! Altså… Så ved I det, ikk!) Men hold kæft, hvor blev jeg mega glad, da jeg fik denne mail i går fra forlaget Rosinante:

 

“Kære Amrit

Vi har for nyligt haft en blogkonkurrence blandt vores Pretty Ink læsere – hvor man kunne skrive, hvem ens yndlingsblogger var. Og din blog var blandt de 10 bedste. Vi vil derfor gerne sende dig en lille boggave i form af Christie Watsons Små solfugle i det fjerne som tak for en skøn og inspirerende blog.”

 

Og det er jer, der har skrevet det, og hvor er I altså nogle svesker allesammen! Her er mit svar:

 

“Eeej, hvor er det dejligt! Jeg er så glad! Ih, hvor er jeg glad! Tusind tak for mailen – og gaven som jeg glææææder mig til!”

 

Slap af, Amrit!! Lyder jo næsten som dengang, jeg lige havde født Anine, og jeg i egen lille tykke, ekstatiske person takkede hele Rigets fødeafdeling for hjælpen! Ikke helt som dengang selvfølgelig, men alligevel. (Husker faktisk en forsmået stemme på riget, der sagde: “hvad med mig?”, da jeg endelig var færdig med takkerunden.)

Nå, men jeg er ihvertfald bare rigtig glad, og det er jeres fortjeneste! Tak!

Reklamer

9 thoughts on “Af hjertet tak! Virkelig!”

  1. Stort tillykke, Amrit! Det er bare så velfortjent 🙂 Du er for skøn – og jeg kender godt det der med at “overtakke”. Men jeg tænker alligevel hellere takke for meget end for lidt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s