Om forladelse – det var ikke med vanilje

Alle, der har sendt linked in invitationer ud til alle på en gammel mail-konto rækker hænderne op! Godt, pyha, vi er mange. Det er dælme ikke tit, jeg undrer mig – ja faktisk kan jeg huske, at vi altid blev opfordret til at undre os, da jeg gik i skole, og at jeg havde uendelig svært ved det. Er sønderjyde. Vi undrer os ikke. Det er ikke noget, der ligger til os. Jeg har kun undret mig rigtig godt og grundigt en enkelt gang i mit liv, og det var, da jeg fik kørekort. Ikke over at jeg fik det, selv om en enkelt af de andre kørelærere gjorde, nej, jeg kunne bare ikke forstå, hvorfor min far og Lotte ikke kørte en tur hele tiden! Men i går undrede jeg mig igen. Rodede rundt i min mail for at finde mailadressen på en person, hvis navn jeg ikke kunne huske, da jeg pludselig stødte på en lang række af linked in-invitationer. Som jeg har sendt af sted. Til alle. Ved et uheld.  Kunne pludselig huske, at jeg fumlede rundt ovre på linked in og trykkede hist og pist – og åbenbart har jeg så inviteret alle mine mailkontakter fra min gamle mail. Undskyld, pedel John på en skole, jeg havde et sommervikariat på engang. Se bort fra invitationen, elektriker, jeg engang har fået et enkelt tilbud fra. Det gælder også dig, tandlæge, og alle jer inde på Tryg Forsikring. Undskyld.

Sidder nu og roder med De gale – vi må da have noget tilfælles.

Reklamer

4 thoughts on “Om forladelse – det var ikke med vanilje”

  1. De der pludselige hurtige bevægelser kan sommetider gi’ sjove resultater, det kender vist alle – undskyld at jeg smilede da jeg læste det (ikke at forveksle med at grine slet ikke)… 😉

    Måske kommer der ligefrem noget uventet godt ud af det… ‘smiler’

  2. Hi hi. Jep effektiv måde at udvide sit netværk. Har både generet akupunktør, svigermor og bankmand. Og nu nænner jeg ikke rigtig at slette dem igen …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s