Og det var den socialrealistiske påske!

Ja, ja, nyt look, what else is new?! Æh, looket, ja. Men jeg køber jo heller ikke det samme alt for dullerne uge efter uge, vel? (Faktisk får jeg dem af yndlings-Maria, som får dem af…glem det. Noget med naboens hund og noget.) Anyways, påsken er slut og dermed er dagene igen ørlefrie og familiebesøgsfrie, og det er jo heller ikke så tosset. De af jer, der har fulgt med længe ved, at jeg holder med Dan Turell, når han siger, at det han holder allermest af, er hverdagen.

Og med hverdagen følger hverdagsrutinerne – også når pigerne skal puttes. Og i går aftes da jeg puttede dem tidligt for at hanke op i skole- og vuggestuesovetider, slog det mig, hvor vilde de er med følgende bøger (og har været det længe):

Mindste hobbitten elsker de to første, den ældste Busters Verden. Og jeg læser lystigt derudaf, for jeg er yderst tilfreds med valgene. Hepper meget på Bettys mor, der virker til at have styr på prioriteterne – på den skyldfrie måde:

Hepper lige så uendelig meget på Buster Oregon Mortensen og Ingeborg:

Ingeborg og Buster

Benhård socialerealisme, uden offermentalitet – tilsat humor og et sundt sind. Det blir sgu ikke meget bedre!

Reklamer

6 thoughts on “Og det var den socialrealistiske påske!”

  1. Tak for tippet om Betty-bøgerne. Dem er jeg gået glip af, men ikke meget længere kan jeg mærke!
    Her står den på Troldepus-bøgerne. Så får vi også lige opfrisket nogle gamle glemte danske ord som ‘tornyster’ og den slags.
    /Liv

  2. Nu ødelægger jeg sikkert bogen med filmen. Men hvis nogen skulle have lyst til at se Busters Verden er der fri adgang på DRs hjemmeside, under DR NU.
    Det er lige før jeg synes det er lige så godt som bogen. Også kun lige før. Men Nanna synger jo!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s