Because I’m e-worth it

Noget jeg skal investere i i det herrens år 2012, er er e-bogslæser. Jeg er ikke god til at få kapret elektroniske gadgets og andre revolutionære opfindelser, der kan forenkle livet, fordi jeg ganske enkelt ikke interesserer mig nok for det. Men jeg kan simpelthen så tydeligt se fordelene for mig ved en e-bogslæser, at jeg ved, den vil forsøde mit liv. Som nu for ekesempel da jeg var i Marokko. Jeg havde taget to romaner med: Naturlige fjender af Lone Hørslev og Baby Jane af Oksanen – og tænkte, at det var nok. Men de viste sig at være hurtigt læste, og resten af turen måtte jeg ty til tax free-kataloger og Berlingske Business – begge dele røvkedelige. Havde jeg nu haft en e-læser, havde der ikke været noget problem overhovedet. Når jeg køber en, vil jeg tage Berit Lund med på råd. Hun ejer e-boghandlen Booksnob og ved et og andet om e-bøger. Mens jeg funderer over det, vil jeg passe min yngste, der har ørlet hele natten 😦

Ps. En ny amerikansk undersøgelse viser desuden, at e-bøger har langt flere fordele end papirsbogen. Læs mere her.

Reklamer

14 thoughts on “Because I’m e-worth it”

 1. Men kan man lave æselører i e-bøgerne?
  Og små noter i margen? Gule overstregninger? Eller bare sætte et bogmærke?
  Altså dét vil jeg gerne have på plads inden jeg investerer.

   1. Ja, Lea, det mener jeg nemlig også at have læst, at man kan. I den artikel jeg læste var det eneste, man ikke kunne lige så godt med en e-læser som med en bog: at dele historien med andre. Knuuuuuus!

 2. Køb en i-Pad… du kan også låne bøger fra biblioteket uden at bevæge dig særlig langt … og flere forlag har special tilbud for at sætte lidt mere gang i e-bøgerne 🙂

 3. Jeg har en kindle – jeg har haft den i over et år, men kun læst én bog der på 😦

  Men måske skulle jeg prøve og give det en chance igen – jeg synes egentlig at det fungerede rigtig godt og det var behageligt at læse på.

 4. Husk at du kan ændre lysstyrken i din iPad, eller vælge sort baggrund med hvis tekst. Det gør det lidt mere behageligt 🙂 Den nye skærm på 3-eren er lidt anderledes, den er bedre at læse på 🙂

 5. Jeg er netop for nylig debuteret som e-bogslæser efter at have været MEGET skeptisk i lang tid. Men ihh, hvor er det smart … Jeg er især meget vild med tanken at jeg ikke kan glemme at afleverere biblioteksbøger fra e-reolen.. De afleverer jo sig selv!
  Jeg læser på en Samsung Galaxy Tablet, samme princip som iPad, bare til Android. Det er super!

 6. Jeg har det som dig, HellePelle, jeg gider ikke flere bøger fra det åndssvage bibliotek!!!!!! Kunne har foræret e-læsere til op til hele kontinenter for de penge!!! Er Samsungen samme størrelse som de andre?

 7. Amrit, du skal SÅ meget ha’ en e-bogslæser. Ikke en iPad, men en e-bogslæser. For som du selv skriver er det trættende for øjnene. Og det er en Kindle ikke, for her er der ikke lys i. Overhovedet ikke. Desuden er en iPad tung og en Kindle vejer ca. 160 gram.

  Men men men, en Kindle kan ikke læse eReolens e-bøger. Det kan en Sony. Nå men, skriv lige når du er klar. Eller læs min miniguide: http://www.booksnob.dk/find-e-bogslaeser/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s