En opsang!!! (Eller tryglen!!!!)

Come back!!! Hvor er I?! Til påskefrokost? I haven? Fulde? Jeg gentager: Come back! Og ja, ja indlæggene har ikke været på prompte klokken halv syv, men altså, befinder mig pt i det sønderjyske, hvor nettet ikke virker før otte, og hvor tiden går med snak om biler og trylleri, og med druk af stærk hjemmebryg! Og min far kommer aldrig i hele hule helvede til at forstå, at jeg IKKE interesserer mig for biler, rustne undervogne og brugtvognspriser – tilsat dramatiske lange fløjt og sigende ansigtsudtryk. Og jeg har efter års bilsnak opgivet at modsætte mig, og sidder nu stille med den hjemmebryggede og et saligt smil. Og et venligt nik til de lange fløjt.

Og så er jeg også i gang med Den filippinske pirat. Har I læst den? Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang, for jeg var glad for etteren Den afrikanske jomfru.

Reklamer

14 thoughts on “En opsang!!! (Eller tryglen!!!!)”

  1. Hvem der bare kunne sidde stille med et glas hjemmebryg og smile sagligt… (Tror at specialet er ude på at slå mig ihjel!) Godt at høre, at der trods alt er nogen der har tid til at nyde påsken 🙂

  2. Jeg er lige her.. Arbejdsløs (eller nej jobsøgende..) og med god tid. Det er da dig der føjter – Marrakech den ene uge, Åbenrå den anden…og hvor er du så i næste uge? Jeg har ikke læst bogen men er til gengæld gået i gang med ny Christian Jungersen bog – interessant!!

    1. Den nye Jungersen! Den gad jeg godt at læse! Var tosset med Undtagelsen. Kan du huske det program, hvor man enten kunne komme til Maribo eller Marrakech? Skive eller San Fransisco. Hvad var det nu det hed? Det er sådan jeg føler mig!

  3. Åhhh, endelig. Jeg har forgæves forsøgt at klikke mig ind hos dig, med resultatet “oops, the page could not be found”…. eller nå’ed.

    Nu er jeg her. Jubii. Og jeg har været her hele tiden. (her er der ikke noget speciale, der prøver at gøre det af med mig. Men de to unger med 10 dages påskeferie, gør en ret ihærdig indsats!)

  4. Gud! Det havde jeg slet ikke set komme!! Et program jeg faktisk helt havde glemt! Takker ydmygt for din indsats, og lader det gå upåagtet hen, at du måske bare gerne ville væk fra ungerne. Don’t I know it!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s