Freedom

Godmorgen, goddag og godaften! Når du læser dette, svæver jeg enten langt oppe over dit hoved, løber stresset rundt i Heathrow på jagt efter veninde Line eller sidder tilbagelænet på den dyre måde og dypper snablen i vandpiben.

Med i tasken har jeg solcreme, monetos og kamera. Og når Line sover, og jeg ligger speedet under dynen og lovsynger ferie, børnefri og livet generelt, så er det med Baby Jane og Naturlige fjender. Noget drama skal der være, når nu alt det andet virker så indbydende!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s