Jeg putter dig i kufferten

Nogen gange bliver det sommertid, og alt går galt. Liv vil ikke sove særligt meget på nogen særlige tidspunkter, det skulle da lige være fra 15 til 17. Ny computer, som er den allerførste, jeg nogensinde har købt, mangler halvdelen af strømstikket. Uffe kører af sted på seriøs it-måde og henter nyt strømstik. Opladet computer vælger dog kun at vise  festligt windows-demoprogram; starter op igen og igen som vedholdende ånd. Uffe har nu fået FONAs administrations password (tillidsfuldt af FONA!) og kan af-installere spooky program. Vaskemaskinen siger høj menneskelyd, og vil nu ikke give mig vores tøj tilbage. Nægter simpelthen – på den sammenbidte måde. Og jeg kan da ikke være mere ligeglad! For i morgen rejser jeg til Marokko med veninde Line. Ja, kun os… på venindemåden. Skal også lige lave en artikel dernede fra. Klarer jeg på hjemvejen i flyveren efter et par sjusser. Har allerede pakket. Til 14 dage. Vi skal være der seks, men man ved jo aldrig, om en muslim eller to falder for vores kyske væremåde og venligt forlænger vores ophold. Har dog åbenbart meget slotty tøjstil, for det lykkedes mig kun at finde utrolig nedringede, korte og andre ikke egnede ting i skabet. Jeg blogger dernedefra, så du kommer med på tur – vi ses dernede!

Skønlitteratur om Marokko:

Mandelen af Nedjma, ISBN 9788779733695

Erotisk roman, der bryder med islams tabuisering af sex og kvinders lystfølelse.

Om at være splittet mellem to kulturer, den franske og den marokkanske , om håb og undergang. Melankolsk og rørende.

Reklamer

11 thoughts on “Jeg putter dig i kufferten”

      1. I Marrakesh gør det ikke så meget. Nogle kvinder er helt tildækkede, andre er i stramme cowboybukser. Men det letter kommunikationen med lokale folk, at man har ærmer på blusen og lader de små hot pants blive hjemme.
        I de mindre – og ikke-turistede – byer tog jeg nogen gange et tørklæde om håret, når jeg færdedes omkring. Ikke fordi jeg følte mig presset, det føltes bare bedre.

  1. Kære Amrit.
    Ønsker dig den allerskønneste ferie! Marokko er alt blandet sammen i den vildeste farvelade. Elsker landet så jeg glæder mig meget til dine ord derfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s