Fuck you very much

Og det er ikke mig, der bander her – selvom jeg også gør det. Af og til. Denne gang er det nemlig bloggen over alle blogs (næsten), der gør det: Fuck you very much. Kort sagt en foto+statementblog, der viser mærkelige, grimme, pæne og skæve fotos hentet rundt om på nettet og tilføjer et kort, men effektivt, skrevet statement til hvert billede. Jeg tjekker den tit, og jeg dør hele tiden over kreativiteten, overraskelsen og præcisionen i kombinationen mellem fotos og statements. Fx her:

We stay colourful.

We stay colourful.

Og her:

We obey the rules.

We obey the rules.

Og:

We love our siblings.

We love our siblings.

Mere:

We impress the ladies.

We impress the ladies.

Og en helt i oppe i toppen af mine yndlings:

We are way over it.

We are way over it.

Elsker den! Overlegen med overlegen på!

Det er Helle Helle i fotoform, det er mig, hvis jeg kunne, det er gennemført, det er klasse.

Og mon ikke det inspirerer mange, fx Stinestregens fotoblog

Og jeg VED, at fot0-, tegne- og videoblogs bliver det helt store. Kald mig bare Mads! Fuck de skrevne blogs, vil alle de smarte, fotograferende illustratorer tænke. Fuck mig. Må snarest muligt begynde at rode med nogle tændstikmænd som Maren eller spaghettiarmefolk som Signe Parkins. Ja, ja, det ser nemt ud, men er svært. Det ved jeg godt! Men fuck, hvor ser det nemt ud!

God lørdag!

We miss the weekend.

We miss the weekend.

Reklamer

9 thoughts on “Fuck you very much”

  1. Er også vild med den blog. De har et godt koncept, ja, men billederne finder de jo alle mulige steder på andre blogs, pinterest osv. , der bugner af samme skuffe. Klik fx på nogle af billederne på bloggen, der linker til 100 vis af andre lignende blogs med andre skønno billeder… Copy, paste og vupti, så er det farvel til os, det skrivende folkefærd fra forrige årtusinde 😉

  2. Tænker egentlig ret tit på Storm P’s “Man kan lære meget af de gamle ordsprog – men det gør man ikke” – vi snyder os selv for meget – også med hensyn til billeder – der er megen historie gemt i billeder, hvis man bruger sin fantasi, der venter at blive digtet på – billeder ka’ jo i mine øjne være lige så inspirerende som tekster og nogen gange si’r et billede mere end mange ord – jeg bruger selv billeder fra både useriøse og såkaldte seriøse homesites til at sparke ekstra liv i min fantasi – og som med ord bestemmer man jo selv som iagttager hvordan man tolker billederne – og hvad man lægger i dem, det er jo herligt … 😉

    http://www.boston.com/bigpicture/
    http://truels.wordpress.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s