At være usej – og at have bryllupsdag

Uh, så blev der sol, og jeg gir den maks som gammel mormor med alt mit ansigt-vendt-mod-solen-med-lukkede-øjne-og-saligt-smil pis! Så slap dog af. Du er sgu da brun i hovedet i forvejen, er der sikkert nogen, der tænker. Det gør jeg ihvertfald selv.

Kan så heller ikke være blæret blogger med fin konkurrence, der overlegent annoncerer, at vinderne bare skal sende mig en mail. Fik venlig besked fra vinderen superheltemor, der havde fået sin mail retur. Havde fanme også godt nok undret mig over manglen på mails de sidste par dage, men intet gjort ved det pga. fukcing life killer til wordfeud. Havde godt nok også fået en del breve fra noget Hostmaster-noget, men eftersom jeg aldrig forstår det, de skriver, havde jeg smidt dem i bunken med de andre breve, som jeg heller ikke åbner grundet mangel på forståelse for indhold. Bl.a. kontoudtog.

Ringede i stedet fluks til det it-geni af en trænet svoger, jeg har – og brokkede mig. Viste sig, at de breve jeg ikke forstår, handler om, at alt, jeg har rørt ved inden for de sidste 24 timer, forsvinder og dør, hvis jeg ikke gør et eller andet. Ringede panisk til overlegen min-stemme-er-ihvertfald-gået-i-overgang knøs, der viste sig at styre hostmaster-shit for vildt og genåbnede mit halløj on the spot. Yes! Tak verden, for at jeg ikke er glemt! Mailsene væltede rullede kom ind, og jeg er back in business.

En anden ting: Viste sig, at Uffe og jeg havde bryllupsdag i går. Havde begge glemt det grundet de børn, vi har sat i verden, og som overskygger vores liv, men jeg sendte en buket op ad dagen, og så tog vi en kaffe og en gulerodskage i Spinderiet. Yes, det er hvad vi kan spænde os op til efter 16 års forhold.

Men det er sgu også meget godt gået. Har fået fingre i formand for Børnerådet Lisbeth Zornigs populære “Zornig – vrede er mit mellemnavn” – om hendes opvækst i et alkoholisk hjem med svigt, vold, beskidt tøj, ingen mad og ingen tryghed. Og så blir’ jeg sgu lige pludselig temmelig vild med mit kaffeliv i Spinderiet. Og hvis Hostmaster-knøs og co. er de eneste, der er på nakken af mig, så fred være med det! Respekt, Zornig! (Skriver nærmere om den, når jeg er længere. Adjø!)

Sølvbryllupsparret!

Reklamer

22 thoughts on “At være usej – og at have bryllupsdag”

  1. Tillykke med det! *nynner Aaaah fili aj aj aj” – og herfra anbefales også Zornigs bog. Sej, sej kvinde!!!

  2. Til lykke!

    Min mand og jeg bliver altid mindet om vores bryllupsdag, når min mor ringer for at ønske til lykke :-S

  3. Tillykke med bryllupsdagen. Måske skulle jeg får min mor til at ringe til jer og liiige – i en bisætning – hinte, at nu er det altså nu, hvis der skal købes blomster. Det gør hun hvert år, og Gemalen griner lidt af hende, for han har faktisk styr på det 😀

  4. Stort tillykke med bryllupsdagen 🙂 Herhjemme er vi jo stadig relativt ny-gifte (3. år), så vi fejrer bryllupsdagen på søndag ved at holde 2 hele dage fri og med fin frokost, Wagner i Operahuset og hotel-overnatning og morgen-buffet. Børnene overlades i mormor og morfars trygge favne imens. Det bliver da en sand fest!
    Hils Uffe og ønsk ham tillykke med hans pragtfulde kone 🙂

  5. tillykke med at du har ‘fået dit liv igen’ af Hostmaster, og med at i trods alt kom i tanke om det med bryllupsdagen 😉 Og tillykke med forårets komme. Så fed en torsdag, hvad kan det ikke blive til i morgen på en fri-fredag! 🙂 Liv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s