Og så lige i dag!!! Skam dig, bitterfisse! Og dig, wordfeud!!

Åh, for saddan, hvor jeg savner jer læsere, når jeg sådan pludselig ikke blogger!!! Langt, langt væk med tristessen – og frem med ord og pc, for nu er jeg tilbage! Og det er I måske skide ligeglade med, for Bethany er sprunget ud, og nu roder I sikkert rundt ovre hos hende sammen med det ganske danske land. “Come back!”, hvisker jeg indtrængende i bedste Titanic-stil, og lokker med latte og kage.

Her er en lille update, så I kan følge med i mit hæsblæsende liv. Mens jeg har været væk, har jeg:

 1. mistet mine lækre, dyre solbriller med tofarvet glas (av, den gjorde nas!!)
 2. mistet ditto nye
 3. købt røde solbriller i søstrene migræne – to mænd har grinet mig direkte op i mit åbne ansigt fra deres biler
 4. købt stort læs blomsterløg i Netto – de mange løg har imidlertid efterladt mig lammet af præstationsangst grundet rodebutik af have
 5. overgivet mig til wordfeud! Føj, en rus! I starten så frisk og fascinerende, så mere tvangspræget, for langsomt at slå ud i hjertebanken og forsømmelse af børn i husstanden. SKULLE ALDRIG VÆRE STARTET! Kan ikke styre det. Kan lige så godt også starte på næsesprayen igen, for jeg er uden rygrad!

Hvad skete der med min trang til bøger og anden lækker kultur? Føler mig billig og beskidt! Må hellere starte fra scratch!

Reklamer

7 thoughts on “Og så lige i dag!!! Skam dig, bitterfisse! Og dig, wordfeud!!”

 1. Velkommen tilbage til en frisk uge. Ja, hvad sker der lige med Bitterfissen?!? Og er det nu også interessant, når det ‘bare’ er Jeanett? Jeg mener, var anonymiteten ikke en del af identiteten? Nånå. Lad hende nu være.
  Det der Wordfeud følelsesregister gennemlevede jeg på 5 døgn: fascination og entusiasme, pligt og stress og på 6. dagen total ligegyldighed. Har ikke været på siden! (og det er 6 uger siden). Ergo – for mig en døgnflue… (eller 5-døgnsflue?!?).
  Det blir en god uge det her! Starter med begyndelsen og dermed lyset! 🙂

 2. Velkommen tilbage – du har været savnet 🙂 Johannes Ms børnebibel er jo en klassiker, and I loooove him!! Men, må jeg ikke også have lov til at nævne, at Sigurds Børnebibel nok er en anelse lettere tilgængelig for de små pus…
  Hvad angår Bitterfissen, så må jeg sige har aldrig helt forstået, hvad det handlede om det projekt… men jeg fatter heller ikke Linda P. (som nok den eneste i hele landet), måske har jeg bare ingen humor?! 🙂 God dag til dig, søde Amrit – jeg MÅ bare se et billede af dig med de solbriller!

 3. Dejligt, du er tilbage 🙂 Jeg ved også bare, at jeg skal holde mig fra wordfeud… husker tydeligt, hvor meget jeg forsømte (var nær blevet smidt ud fra HF, for fanden da!) under Tetris-bølgen.

 4. Skønt, at du er tilbage. Jeg vælger dig og bøgerne over en sølle surhedsfjab og ordleg på telefonen. (Men kaffen og kagen tager jeg gerne med).

 5. Ahh mon ikke der er plads til alle i det store “overbærende” offentlige rum – og denne “bitre fisse” og hendes identitet har jo været en offentlig hemmelighed for de fleste – bortset fra dem der troede det var en lille vranten gammel mand med en lille bitte(r) diller… 😉

  Velkommen tilbage – du har ret der er mange ‘små’ tidsrøvere som man snart ka’ blive grebet af… 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s