Alt det jeg ikke kan tåle

Jeg kan desværre ikke så godt tåle rødvin og chokolade, for så får jeg migræne. Fik rigelige mængder af begge dele i går! Bællede skøn rødvin som gammel druksæk med venstre hånd, mens højre hånd kørte chokoladen ind. Sidder nu og mærker lige så stille efter om svage dønninger i ene side af hovedet bliver til vesterhavsbølger.

Jeg kan heller ikke tåle alt for meget kage – på sukkermåden – for så bliver jeg let så hyper – på sukkermåden! Fik chokoladekage med smarties, hjemmelavet roulade og ditto lagkage til niecefødselsdag i går eftermiddag. Speedsnakkede i tre timer med samtlige gæster, og Uffesen på vej hjem i bilen. Er lidt øm i halsen i dag.

Lagde øre til min tryllekunsterfars beretning om sit nye og efter eget udsagn utrolig populære standup-trylleshow, som i den grad er under bæltestedet hele vejen igennem. Kan ikke så godt tåle det heller. Altså min far, der underholder under bæltestedet til runde fødselsdage rundt omkring i det sønderjyske.

Skal have en dag med ro, regelmæssighed og renlighed. Og måske et glas vand. Og øvelser à la disse:

Indre ro og harmoni - Bog

Reklamer

8 thoughts on “Alt det jeg ikke kan tåle”

 1. Griner lige så stille (for ikke at aktivere vesterhavsbølgerne i den ene side af dit hoved). Åh altså Amrit. Jeg ville klart også være allergisk, på slå-ud-måden over far der trylleshow-underholder-under-bæltestedet til runde fødselsdage…!
  Rigtig god og rolig søndag til dig. Tror ikke nødvendigvis at de der øvelser skal laves med skvulp i hjernen, men det finder du nok selv ud af.
  Kh. Liv

 2. Åh! Dit indlæg bringer minder om min fars 60 års fødselsdag i det sydjydske. Gaven fra hans kone var nemlig en optræden med en tryllekunstner, der havde et show, der bestemt var under bæltestedet…. sådan noget med at trylle bh’er frem… måske har jeg mødt din far!

   1. Ærlig talt, har jeg fortrængt, hvordan han så ud. Har kun et forstyrrende billede af, at han trækker en bh ud af min fars kones kjoleærme. Og så erindringen om, at han var endog meget populær blandt de øvrige gæster. Undtaget mine søskende og jeg. Vi følte os selvfølgelig for fine og højt hævet over den slags underholdning. Tror dog ikke det var din far, da han vist var gennemsnits-høj.

 3. Det er jo et helt “Kinderæg” du er løbet ind i der i går – rødvin, chokolade og en ældre entertainer… 😉

  Rødvinsmigræne kan måske afhjælpes ved at drikke rødvin med minimal garvesyre eksempelvis tunesisk, cypriotisk eller marokansk – chokoladen kan det måske afhjælpes med at se på kakaotørstoffet, hvid chokolade er uden kakaotørstof – med hensyn til ældre entertainere, der bli’r jeg svar skyldig – hvis der findes en mulighed for afhjælpning hører jeg gerne om den – da det fædrene ophav også kan finde på slige ting – måske ligger det til den generation… ‘smiler smørret’

  Men frisk luft skulle være godt… 😉

  God bedring… 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s