Forår

Jeg ved ikke, hvad der sker med mig, når solen skinner. Bliver forrykt. Snakker højere end ellers. Brygger litervis af kaffe. Finder lille, tynd cowboyjakke frem. Og alt for store solbriller. Tager det hele under armen + unger og Uffesen og styrter ud i haven. Der sidder jeg så, storsnakkende, og smiler over hele femøren – og opfordrer hele tiden pigerne til at finde på nye forårsløjer. I går hoppede vi i trampolin i laaang tid. Bækkenbunden holdt, og lige så trampolinen. Det er livet!

Trods en have i lys er jeg begyndt på Et hjem i Mørke. Den vender jeg tilbage omkring, for den virker på den helt rigtige måde på mig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s