Lidt taknemlighed – jo sgu!

Hold nu op! Sidder igen her lørdag morgen i sukkerbombet hjem fra lørdag aften. Slikpapir flyder overalt, blandet med tegneblokke, saftevand, vådservietter og fjerbetjeninger. Hjælp, jeg vil ha’ en voksen! Det kan da ikke kun være mig, der af og til virkelig godt kunne tænke sig, at der kom en rigtig voksen forbi?! Altså sådan en, der med et snuptag fjernede rodet, og så gik ud og bagte boller. Uffes mor gør det, når hun besøger os. Altså, står tidligt op og bager boller, lægger vasketøj sammen og dækker dejligt morgenbord. Og hvis pigerne vågner, tager hun også dem, og sender mig ned i seng igen. Se, det er dælme en god svigermor. Min far og Lotte gør det også. Sover med pigerne, når vi besøger dem, så vi kan sove længe. Laver mad og køber ind.

Så vi er blessed med forstående forældre/bedsteforældre.

Har hørt om de der rædselsregimer af bedsteforældre, der sover længe, når børnebørnene er på besøg, der vil ha’ ro, der vil på kunstudstilling alene, der skælder børnebørnene ud på den sure måde, når forældrene vender ryggen til.

Så skyd mig ikke, hvis jeg er en anelse taknemlig over dem, mine børn har.

PS: Den her behøver jeg ikke at læse, men måske du skulle ‘glemme’ den et passende sted?!

Reklamer

2 thoughts on “Lidt taknemlighed – jo sgu!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s