Forårsfornemmelser

Okay så! Alle traurige mennesker på facebook er glade. Takker og hylder skøn solskinsdag. Og poster små billeder fra haven af grønt med gult og hvidt på. Jamen, det var da også en god dag. Og vi trænger da også til sol. Helt ind i vores udmagrede sjæle. Jeg sagde sjæl – ikke krop. Var i svømmehallen igen, med lykkelige døtre, bleg Uffe – og sandelig også en veninde. Ja, altså, datterens – ikke Uffes. Jeg selv var atter iført lilla, slap-helt-af Gran Canaria-badedragt og var neurotisk bevidst om blød krop, så snart mere end stramtandet hoved var over vand. Grundet dyb nedringning (måske mere Ibiza-agtig badedragt?) var babsenutter også over vand konstant. Flød ligesom ovenpå.) Men solen skinnede, da vi kom ud, Liv og jeg havde store solbriller på, og Uffe blændede mig med sin iphone.

Mig og Liv efter vellykket og overskudsagtig svømmehalstur

PS. Er gået i gang med denne. Virker også forårsagtig. Der er ihvertfald nogen, der springer ud. Inden du løber ned og køber den, så er det vist bare som kunstner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s