Noget om rod- forbandet!

Klokken er tyve i seks, er stået op ved et uheld. Skulle egentlig bare hente noget vand, men faldt så bogstaveligt talt over vores hjem. Fuck, hvor er her rodet! Hjem ligner noget, kæmpe Bo Bedre-monster har kastet op. Da jeg stadig boede hjemme, var devisen, at det var ok med et rodet værelse, bare man lukkede døren ind til det. Overvejer denne fremgangsmåde i forhold til uregerligt hjem, men hvor skulle vi så være. Sidde ude på trappestenen som glemsomme nøglebørn? Det er især slemt efter fredag aften. Det er som om, fredag aften sætter alle spilleregler ud af kurs. Vi smider os alle vegne med slikskåle, blade, ipad, spil og MacDonalds-mad, og ligner en bunke lysebrunt white trash. Men det er skidehyggeligt. Og afslappende. Og en tradition.

Så ryd dog op, Amrit! Men så falder jeg over computeren, et blad, en glemt ting, og så er jeg lige vidt. Og det går ikke. Er meget sensitivt menneske, der trives med orden… Måske jeg bare skulle gå i seng igen. Kan være Uffe tager det, når han står op! Ja, godnat.

 

Det starter, så snart vi kommer hjem

 

Fredag uden regler: “Mor, må vi godt bruge det her? Det er bare fordi vi laver mad.” Ligeglad mor i baggrunden: “Ja, ja…”

 

Til april udkommer “Farvel rod – Hej frihed” af oprydningsekspert Lena Bentsen, men bliver lidt træt allerede ved titlen. Og ved overskuddet. Vil hellere læse noget à la “Hej lysebrunt white trash, let røven!”

Reklamer
med emneordet

12 thoughts on “Noget om rod- forbandet!”

  1. Jeg overhørte en gang en der sagde at rigtige perfektionister, de altid rodede lidt fordi det kendetegnede en rigtig perfektionist at havde styr på rodet også når det var der – mens dem der (panisk) ryddede op hele tiden ikke havde overblikket – det har givet mig lidt ro i mit sind… ‘hæhæ’

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s