En stjerne dør, en ny fødes

Mærkelig dag i går for kulturen – i verden og i Danmark. Mærkelig på den store måde; En af de største stjerner ever blev begravet, og en af de helt nye så for alvor dagens lys:

Whitney Houston blev begravet og Mikkel Boe Følsgaard vandt en af filmbranchens helt store priser: Sølvbjørnen.

Jeg har lyttet til Whitney Houston, fra jeg var helt ung. En barnepige introducerede mig for hendes allerførste album – og jeg var fan! Så meget at jeg også købte billetter til hendes koncert i Forum for et par år siden, fordi jeg ikke tænkte, at det kunne være så slemt med alt det med stofferne. Jeg kom aldrig af sted – endte med at sælge billetterne pga. skandalerne. Vil helst huske hende som hende her:

Mikkel Følsgaard går stadig på Teaterskolen og vandt i går sølvbjørnen som den første dansker nogensinde! Det er da vildt! Hans portræt af den psykisk syge kong Christian VII i filmen “En Kongelig Affære”, hvor han spiller over for den tyske livlæge Johann Struensee, spillet af Mads Mikkelsen, er tilsyneladende enestående talentfuldt gjort! Fanme godt gået! Og så kender jeg ham lidt, han er svoger til en af mine bedste veninder, Christina, så har siddet til et par børnefødselsdage med ham, nå ja, og flyttet med ham. Som Christina sagde, da hun ringede i aftes og overbragt det glade budskab: “Dér fik du din kendis!” (Kan ikke stå for kendisser ;-))

Kæmpe glad tillykke til Mikkel

– og trist farvel til Whitney

Billede lånt her og her og her

Reklamer

4 thoughts on “En stjerne dør, en ny fødes”

  1. Ja det er vildt fedt med Mikkel Følsgaard – ikke at jeg kender ham, men ‘just because he did it’ – jeg har ikke fået set “En Kongelig Affære” endnu mest fordi jeg opholder mig i en lidt længere periode i udlandet – men straks muligheden er til det såååå… 😉

    Trist, meget trist, med Whitney Houston – måske ret forudsigeligt set i lyset af hendes senere liv, men trist – hendes stemme havde virkelig klasse da hun var i topform – men det er på mange måder en hård branche med mange fælder…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s