Elektrisk hår-guide

Hvad sker der for elektrisk hår her for tiden??? Alle går rundt og ligner de der 80er lamper med hår ud til alle sider. Blæste ind på cafe i går med trendy tophue, tog den af, lignede derefter gammelt tv med tusind antenner i lang tid. Og når jeg knuser mine børn, får jeg stød, for de går rundt a la hende her

Fandt dog fine råd mod el i hår:

1) Derfor går dit hår amok. (Længere kedelig udredning…gaaaab….kulde…Zzzzz…varme…snork….)

2) GÅ I BAD MED BALSAM. Hm… hvordan? Tæt omslynget? Balsam i stedet for vand? Balsam som fiffig tilskuer? Og næste kommentar fra overskudsagtig hår-artikel: “Efter badet skal du dræne det nyvaskede hår for vand ved at kramme det blidt i håndklædet eller i toiletpapir.” …???…toiletpapir?! Ser mig selv sidde på skrivestue og spille intellektuel med roligt, fladt hår fyldt med små hvide stumper tp. Lidt lissom tøjet, når jeg vasker snotpapiret med.

3) TÆM UNDER TØRRINGEN. Og her går det så hen og bliver decideret flabet – vejledningen skælder ud, for det er åbenbart “no-go bare at vende hovedet mod gulvet og blæse 10 tons luft uhæmmet op i lokkerne.” Siden hvornår er det blevet no-go?! Det har jeg sgu da altid gjort – og se hvilken hårpragt! Den kommer ikke sig selv, skulle jeg hilse og sige. Særligt ikke, når næste råd er: “Fang en bane hår med børsten og red håret helt ud til spidsen, mens du holder føntørreren direkte på banen.” Forudser høj puls og op til flere brandmærker på hovedbund, ører og hænder.

4) FLERE ANTI-STATISKE VÅBEN. Aha, hit me! De indleder: “I kampen mod elektrisk hår kan du aldrig få nok skyts.” Nåeh, nejnej. Rådet er: “Så oprust dit våbenlager med anti-statisk hårbørste … hårspray … og en helt almindelig fugtighedscreme.” F.I.S .I. E.N. H.O.R.N.L.Y.G.T.E!

Og sidste råd:

5) TÆNK DIG OM I VINTERKULDEN. Ok! Hvordan, skal man så åbenbart spørge retorisk? Holder vejret i åndeløs spænding!!! Svar:

  • hold dig væk fra tøjbutikkernes prøverum på de virkeligt kolde dage. (Det er sgu da nu, det gir mest mening at sidde og lumre derinde. Bortset fra grå hud med elastikmærker.)
  • drop satin-sengetøjet. (Det gjorde jeg allerede i start 90erne, hvor det var hipt, men hvor jeg konstant gled ud af det som råt kød på smør. Eller noget.)
  • Gem kunststof-kjolerne til varmere tider. (Fuck! Er så meget kunststoftypen.)
  • husk at fodre vaskemaskinen med lidt skyllemiddel (kan det gøre det ud for snotpapiret?)

Tre bøger om hår til denne hår(d)e tid:

Til de små:

Den unge:

Den voksne:

Billede lånt her. Skrap hårguide lånt her
Reklamer

4 thoughts on “Elektrisk hår-guide”

  1. Hihi grinede lidt for højt på kontoret over den med satinsengetøjet 😉

    Kh hende den elektriske

    PS Måske skulle man gå på det elektriske hjørne (badda-bum)

  2. Hahahaha….det indlæg var da bare klart den bedste start på en uges ferie!tak Amrit for at kickstarte mit humør til ferien….griner stadig over tanken om dig med hvide små stykker papir i håret….;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s