Woopsiloopsi!

Okay! Så satte jeg pausefisk på lørdag, og i går fik jeg slet ikke blogget – sorry, mes cheries, men der kom lige en fest i vejen! Lørdag aften, 9 smukke kvinder i mit hjem, tapas, overraskelser under tallerkenerne: Billetter til os alle til Voice live show med lækre Liam. På med stilletterne og af sted til hangar 6!  Vi lærte at klappe på de rigtige tidspunkter og smile stort til både kamera og lille Morten Reesen! Undtagen jeg, som havde så travlt med at drikke vin indkøbt til ågerpriser i baren, at jeg måtte sidde og klappe vildt på låret som forstyrret enarmet tyveknægt, med vinglas skvulpende faretruende i anden hånd. Kom desværre osse til at tiltrække os uheldig opmærksomhed, da jeg væltede dyre, men heldigvis tomme (!), vinflasker ved mine fødder.

Alle i højt humør hjem til mig igen med flink og tålmodig taxamand, overrislet, men nu uden nøgle (altså mig – ikke taxamand). Ringede efter manden, som var hos ven. Manden kørte hjem, låste op og kørte igen – og nægtede på en sammenbidt måde at lave drinks klar til en flok friske damer på tur! Stærk suppe og smothies med rom. Snak og grinen i mørket med stearinlys og matadormix. Dejlige veninder, heldige mig!

Nu slapper jeg af med hjernevask og hjertevask (mere om sidstnævnte senere):

  + Fjendskab, Venskab, Ægteskab

Reklamer

6 thoughts on “Woopsiloopsi!”

  1. Ha ha ha, lyder som en vældig fest! Hmmm… til væltede vinflasker og sammenbidt ægtemand. Det er lige dér man ved, at man har det sjovere end andre dén aften 😉

  2. …og hvad kan man lære af det! Meld aldrig ALDRIG fra til noget Amrit arrangerer! Min lørdag aften: pakket under dynen med stor datter i en hånd – mand i den anden hånd og Det støver stadig i fjernsynet.. Det kan vist ikke sammenlignes:-)

  3. Jeg er SÅ misundelig, at jeg nærmest er grøn i hovedet… Min lørdag foregik (endnu engang) i ishockeyhal med U9 ishockey – denne gang i Odense lige iblandet lidt arbejde… Hmmm.. lyder som om I har haft en dejlig aften 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s