20 mærkelige tip, der ikke holder

Mmm… hygge, hygge… slubre kaffe… mmmm bladre i Alt for damerne… Og kaste op! Fuck, for en dårlig artikel! Decideret misvisende, vil jeg gå så langt som til at sige!!

Titel: 20 sunde tip, der holder. Har I da indtil nu bombarderet os godtroende damer med tip, der ikke holder?! Men, okay, jeg er sgu på, hit me!

Men så er det, jeg lynsnart forvirres. Råd nummer 5:

Spis rigtigt mange grøntsager (slap af!). Og så: Grønne grøntsager! F.eks. kål som broccoli, hvidkål og rødkål. Og der bliver jeg så konfus – mærkeligt selvmodsigende råd!

Og råd nr. 7: Tilgodese din destruktive side. Ja, den er da ny! Det viser sig, at destruktiv side er, når man i stedet for at spise grønt rødkål, spiser chokolade. What?! Troede, vi nu skulle i gang med interessant afsnit om cutting eller spiseforstyrelser, men nej, vi holder os til den faaaarlige (uuuhhhh) chokolade! Fuck,  jeg er destruktiv!

Råd nr. 10: Sluk al elektricitet kl. 21. Rend mig!

Råd nr. 12: Spis kød til morgenmad. Fisk, oksekød, steak. Øh…? Steak?! Med bearnaise og kogte gulerødder og hvidløgssmør?

Og så går det ellers hurtigt ned af bakke for artiklen: Råd nr. 13 skælder ud, hvis ikke jeg holder mig til tre, og kun tre, måltider om dagen. (Fy, ikke ‘snacke dagen lang’, som der står.) Men råd nr. 17 er teenage-agtigt og siger oprørsk: Du skal spise fem til seks måltider om dagen! Waaaa?! Råd bekæmper hinanden!

Anyways, umiddelbart fordel ved artikel: Budskab er væk, så jeg holder mig til chokolade og kaffe som altid! Og læser:

Nej, jeg er ikke tyk – det er kjolen, der får min røv til at se stor ud af Maren Uthaug.

Reklamer

6 thoughts on “20 mærkelige tip, der ikke holder”

  1. Alt for Damerne… suk! Jeg bliver altid SÅ sur, når jeg læser det. Nej, ikke altid, for før hen, kunne jeg godt lide det. Enten er det gået ned ad bakke for bladet eller op ad bakke for mig – sådan rent udviklings-mæssigt 😉

  2. Amrit! Du er min nye bedste ven, kindered spirit or whatever! har nu nydt din blog i 14 dage, og du udtrykker jo for F….. så mange af mine tanker, at det tenderer det spooky… Tak for det! Tankevækkende at jeg kan føle mig så genkendt, når jeg læser din – og Maren uthaugs – blogs. Godt der er soul mates i cyber space 🙂 Ha’ en skøn dag, nyd vintersolen og den dæmoniske chokolade 😀

    1. Kære Heidi soul mate – godt du er her! For JEG elsker, at der er andre, der tænker/ikke tænker som mig, så jeg ikke skal føle mig så mærkelig så meget af tiden!
      Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s