Godmorgen da!

Jep. Klokken er 6, en ny uge truer, og jeg skal bare lige have hældt en spand kaffe indenbords, så er jeg klar. For jeg har sovet hele weekenden. Har vist også haft besøg af venner, husker det som kortvarig pause i søvn. Nu sidder jeg så her og er lidt øm i lungerne af at trække vejret så dybt en hel weekend – for slet ikke at tale om mit ansigt, som er hævet og ungt som en nyfødt babys. Fordel ved søvn: Har sparet på make up ved at bruge det fra i fredags hele weekenden.

Og så gør det heller ikke tingene bedre, at jeg er ved at læse denne bog:

Det skulle efter sigende være en ret gedigen bog, der tager fat på emner, der ikke har været så belyste i dansk litteratur: Fodbold og DDR. Aha, aha.

Jeg er ikke til fodbold, kun til pæne muskellår, jeg er heller ikke til DDR – medmindre jeg sidder med en latte på Kurfüstendam. Så den er svær. Har kun lige læst begyndelsen, men er allerede blevet småirriteret over sproget, der er en anelse tungt.

Men jeg læser den, fordi jeg skal analysere den for litteratursiden.dk – og i en analyse er det jo heldigvis ligegyldigt, hvad jeg selv mener. Så længe jeg er vågen.

Reklamer

4 thoughts on “Godmorgen da!”

  1. God morgen, du er tidligt på banen. Jeg er kun nået til første kop kaffe, og jeg funderer stadig over dit sidste indlæg. Som jeg læste allerede igår, men lige skulle/skal tygge lidt på. For det der flawsomeness rammer også mig lige i maven. Hmm. Tænke tænke..

  2. Jamen så godmorgen da… Jeg elsker, at der altid ligger et blogindlæg klar fra dig, når jeg åbner computeren om morgenen. Dine ord bliver derfor altid indtaget sammen med dagens første kaffe. Det er en god start på dagen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s