Shoot me!

Okay. En eller anden skyd mig. Eller pres gammel klud med listig æter mod mit ansigt. Mindstepige laver en Sten og Stoffer næsten hver nat for tiden: Hej far mor kl. er 3 om natten – kan du gætte, hvor jeg er?

Og det kan jeg da. For hun står ret op og ned for enden af min seng og insisterer på mad på en måde, der ikke er til diskussion. Så vanker der nemlig ikke bare spontan sit down strejke, men tudehorn af et vræl. Helt i stil med den lyd, der tudede hver onsdag klokken 12 over mit barndomskvarter. (Noget med noget fra anden verdenskrig – kan du huske det?)

Så jeg adlyder bukkende og skrabende og forbereder ydmygt lille impulsiv middag med toårigs yndlingsmad: Pære/banayoghurt med ymerdrys. Mens hun spiser, hvisker jeg løbende bulletiner til hende om Rigets tilstand for at undgå komplet melt down nu og efterfølgende: “Når du er færdig med at spise, skal du ned og sove igen. Ligesom aaaaalle børnene fra vuggestuen; (nævner alle 11 børn og pædagogers navne i messende stil) Anton sover… Julie sover…” osv osv.

Efter endt måltid lader hun sig allernådigst bære i kongestol ned i (min) seng – på den soleklare betingelse, at hun skal ligge oven på mig, nulre mit hår til hendes finger sidder fast og generelt holde mig i et fast og frygteligt førergreb.

Så shoot me for ikke at have fundet lækkert litterært indslag; i nat endte det med, at jeg kastede resten af pigernes fredagsslik i mig kl 3 – på en måde, der ikke lader sig beskrive eller belyse.

 

Reklamer

2 thoughts on “Shoot me!”

    1. Morfaren er ankommet og kørt igen. Nåede dejlig times søvn, hvorefter mindstemus laver ninja-spring hen på mig og siger “min mor” på forelsket måde. Blev både blød om hjertet og dødirriteret på samme tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s