Ugefor(t)sætter

Må absolut holde op med at spise morgenmadsprodukter døgnet rundt. Prompte!  Da jeg flyttede hjemmefra som 18-årig, var noget af det første, jeg gjorde, at cykle ned i Føtex (hed det det dengang? Eller var det noget med Prima, Spar?), nå, købte alle morgensmadsprodukter, der ikke hed noget med havregryn eller fiber – og levede herfra mest af morgenmad. Og nu i dag på skrivestuen er jeg stadig der, hvor jeg, mens de andre bikser en lækker salat sammen med blåbær og alt muligt og genopvarmer simreretter fra dagen forinden, fornøjet som en baby tygger mig igennem en nyopdaget müslivariant. Må stoppe pga barnligheden. Vil være overskudsagtig og opfindsom mht. mad på kontor. Har taget det første initiativ og indkøbt lille pakke Knorr-koppen.

MÅ holde op med at sove med al tøjet og make up på. Det er jo ikke ligefrem, fordi jeg er med i et 911-rescue team, hvor man skal være klar på to minutter. Er åbenbart bare ikke glad for at sige ordene “jeg går i seng” af angst for at miste dyrebar alenetid. Så hellere, som i nat, vågne op med nyindkøbt silkekjole oppe under armhulerne og ansigt som Marilyn Manson.

Må også holde op med at tale babysprog til min yngste. Er i tvivl om, om hun faktisk ved, at jeg kan tale rent. Hun indbyder bare sådan til det med sin “jeg-er-lige-faldet-ned-fra-månen” stil. Men kan ikke længere forsvare det, især ikke når jeg igen har stoppet hende i babyslyngen, og hun så sidder der og basker med armene som en babypingvin for at leve op til morens forventninger.

Sværger at arbejde på ovenstående i ugen, der truer!

PS. Skulle måske, trods min skepsis over for selvhjælpsbøger, kaste mig over denne – primært valgt pga vammel titel

Reklamer

3 thoughts on “Ugefor(t)sætter”

  1. hej. Hvis du vover at bevæge dig ud i bøger om personlig udvikling – så lov mig at du ikke, vælger sådan en “sådan bliver du mere effektiv” – agtig en. De appellerer kun til dårlig samvittighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s