Hvem skal man støvsuge for at få sig et knald?!

“Der er ikke noget at sige til, at han til sidst spørger Siri, hvor meget et knald er værd? Skal han støvsuge hele huset? Sortere affaldet? Eller stemme socialdemokratisk ved næste valg?”

Ja, der er sgu noget at tænke over! Da jeg faldt over ovenstående citat, var jeg nødt til at læse hele artiklen i Weekendavisen. Og forklaringen er:

Forfatter Linn Ullmann, datter af Liv Ullmann og Ingmar Bergman, er aktuel med en ny, rost, roman. Om parforhold, børnefamilien, skyld-med-skyld på og forhandlinger mellem forældrene for at få gaven over alle gaver: tid! Til sig selv – vel at mærke!

Men står det så slemt til, altså på skyldehylden, som en veninde kalder det, at manden skal gøre sig fortjent til sex? Er det ikke lidt outdated? Får han virkelig stadig noget? Ej, spøg til side, ærligt talt, så virker hele den der markedsøkonomi, når det kommer til intimsfæren overdrevet. Er der derimod tale om arbejdstid for to selvstændige (som hos mig), så er snakken en helt anden! Her er der benhård og knivskarp optælling med plus- og minuspoint! Fordi vi begge gerne vil arbejde vel at mærke. Ikke hele tiden, men så stor en del af tiden, som livet med børn, rulleskøjter og guldfisk tillader det. For jeg elsker mit arbejde og bliver aldrig den selvudslettende mor, der er nødt til at se manden støvsuge for at kunne stå inde for sine egne (fejlslåede) valg. Jeg vil hellere kværke mig selv med en (købt!) klejne, før det sker.

PS.

Bogen lyder god. Mor, far, børn, en indsmigrende barnepige og et mord. Nærmer sig jo næsten Hånden på vuggen.

Håber manden har en støvsuger, for hun er skisme pæn!

(Billede lånt her)
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s