Et ultimatum!

Så “Ultimatum” på TV2. Elsker det. Ser mig selv for mig, dødafhængig af bøger og chokolade, og min betænksomme og (k)ærlige familie, der omringer mig: Alt eller intet! Hænderne op! Jeg ville selvfølgelig sige ja til behandling, nu hvor de var så søde, men være mega dårlig til det; læse bøgerne i smug og gemme chokoladepapiret mellem siderne. For min rygrad er lille og usynlig. Ville derfor skrive et forklarende brev til familien, hvor jeg nuppede ordlyden fra filippinske Rosemarie Urquico (for jeg stjæler selvfølgelig også):

“If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She’ll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are.”

Sådan har jeg altid været dramatisk anlagt, tror det hele startede her: Rädda Joppe, död eller levande! Så kære familie, lad mig være med mine bøger og min chokolade. Også hvis jeg glemmer (at byde) jer. Lidt. Som juleaften.

Søde mor hjælper sine piger med deres gaver

 

Mor får en bog i julegave

Reklamer

4 thoughts on “Et ultimatum!”

  1. Åh ja, hvor er det sandt! Og åh ja, hvor jeg da kan huske Rädda Joppe. Måske er der simpelthen nogle fællestræk for os “read-aholics” 🙂

    Nu får jeg jo meget snart nyt job og skal arbejde for og med “rigtige” (alkohol)afhængige og deres pårørende – tænker dog, at den afhængighed nok er af en noget anden og mere alvorlig karakter end vores bog-afhængighed, som jo i virkeligheden er et kæmpe stort privilegium 🙂

    Knus til dig, Amrit – fordi du bare er…. pragtfuld!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s