Så har I mig tilbage!

Sætninger, som jeg enten har sagt for meget i denne jul eller ikke burde have været nødvendige at sige. Eller både-og

Spørg far

Hop så ned fra den guitar

Lad være med at sutte på døren

Kører du ikke hen og henter slik

Jeg ved ikke, hvad vi skal have til aftensmad

Nøøøjjjj

Op igen

Ikke mere slik nu. Nej. Nej. NEJ. Ok så. Men kun én!

Tag de fingre op af toilettet


Nytårsfortsætter 2010     2011     
2012

Ikke spise chokolade   Ikke spise nutella   Ikke spise nutella med ske

Leve sundt  Spise sundt    Bare lade være med at ryge cigaretter

Tjene flere penge   Tage et år mere som selvstændig

Fjerne make up HVER aften!! Yndlings-Maria har til min skræk fortalt, at man ældes 7 dage for hver aften, man ikke fjerner make up. Er på den konto blevet i omegnen af 7 år ældre i 2011. Fu..! Er jo for fanden for at se yngre ud, at jeg smører mig ind i det. (Håber ikke de fjerner efterlønnen!)


Ord og vendinger, jeg vil bruge mere i 2012

“Vaks”

“En gang til for arveprins Knud”

“Terapøjt”

Euro udtalt “øjro”


Ord og vendinger, jeg vil bruge mindre i 2012

“Fedt”

“Hva’ så?”

“Off the record”


Bøger, jeg skal have læst, inden året er omme

Trækopfuglens krønike af Murakami, fordi nogle siger, at det er den bedste bog ever, og fordi jeg endnu ikke har haft en date med Mr. M.

Min Kamp 1 af Knausgård, fordi jeg vil være med, når de andre snakker!


Bøger, jeg skal stoppe med at (gen)læse

Nynne-bøgerne (overspringshandlingen über alle!)

Krimier (har ikke tiden til det!!! Det må jeg da forstå?!)


Bøger, jeg heller ikke vil læse i 2012

James Joyces Ulysses (for svær)

Science fiction – er stadig sur på The Matrix-filmen.

Magrethe – 40 år på tronen (for royal)

Jeg har set verden begynde af den altid gæve Carsten  Jensen (for irriterende)

Avantgarde-litteratur, som ingen forstår (virkelig for irriterende)


Det vil jeg ihvertfald blive ved med i 2012

At blogge!!! Tak fordi du læser med!

Reklamer

13 thoughts on “Så har I mig tilbage!”

 1. Dejligt, at du er tilbage, Amrit 🙂 (Også selvom det er i bedste Kurt Thorsen-stil). Godt nytår. Jeg har ingen nytårsforsætter, for dem kan jeg alligevel ikke overholde.. Så jeg nøjes med at love mig selv, at jeg vil kysse lidt mere på min mand og i bedste Carpe Diem stil lade hver dag tælle 🙂

 2. Dejligt at du er tilbage.

  Det er helt skørt, men det er lidt som om du har været inde i mit hoved og skrevet alt ned hvad du så. På nær måske lige det med Hop så ned fra den guitar og Tag de fingre op af toilettet 😀 Næsten alt andet passer sgu på mig… Aj, jeg gider heller ikke sige ØJRO mere i 2012. Men ellers.

  Kh Berit

  1. Jamen, Berit, øjro er det nye sort! 😉 Og hvad sker der for os børnefamilier i vores samtaler – de fleste gange siger man de underligste ting, som om det er helt normalt. Det er det da ikke!!

 3. Ej, er du også sådan en. Ligesom mig. Krimier er fantastiske. Specielt hvis man har brug for mange og laaaaange overspringshandlinger. For det er jo en umulighed at ligge en krimi fra sig, før sidste side er læst…….

  Godt nyt år til dig

 4. Og det er rigtig dejligt… at du ikke stopper med at blogge!! Mht. Murakami har jeg med stor fornøjelse læst de fleste af hans bøger og er pt. i gang med 1q84 – rigtig god! Men hvad jeg ville sige er, at da jeg startede på hans forfatterskab, blev heg anbefalet at starte med Sputnik, min elskede. En rigtig fin lille roman og en god måde at tjekke forfatterskabet og skrivestilen ud på.. Så anbefalingen er hermed givet videre. God nytår! fra Anette

  1. Den har jeg taget til mig, Anette! Synes også den anden er noget omfangsrig! Jeg starter med den mindre og går videre til den større! Også rigtig godt nytår til dig 😉

  1. Jeg hader også at skrive fra ipad’en! Og fra iphone. Den skriver altid Knud, når jeg skriver Knus – og jeg blir aldrig klog nok til at tjekke det, inden jeg trykker send.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s